Indtil videre har The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV været en PlayStation 4 eksklusiv titel. Den tid er dog nu forbi.

2 nye playforme er nemlig hoppet foran i køen og har lanceret The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV. Dette fejrer vi med udgivelses traileren:

Tag ikke fejl af det er en Nintendo Switch trailer vi deler her. For The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV er også udgivet i en PC version nu.

Forrige indlægShantae har fået Switch dato
Næste indlægNew Pokémon Snap vises frem
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)