Efter et utal af forsinkelser, har The Lord of the Rings: Gollum nu endelig en udgivelsesdato. Daedalic som står bag spillet, har nu kommet med en ny dato for udgivelsen, som forhåbentlig denne gang er fastlagt til Maj måned.

Gollum har aldrig haft sit eget spil, og man kunne måske også undres om hvordan et sådan et ville se ud. Men Daedalic har formået at give den spøjse Ringenes Herre karakter et skud, og det ser i den grad interessant ud. The Lord of the Rings: Gollum kommer til at byde på en historie, hvor af udfaldet af dens handling, skabes af dig og de valg du tager.

The Lord of the Rings: Gollum blev annonceret helt tilbage i 2019 og dengang var det med en udgivelsesdato der hed 2021. Men denne er for længst overskredet. Efter optil flere forsinkelser, så ser det nu endelig ud til at spillet udkommer d. 25 Maj på konsol og PC.

Hvis du vil se mere af hvad The Lord of the Rings: Gollum egentlig går ud på, så har udviklerne lavet en stor showcase af spillet, som kan ses lige her.

The Lord of the Rings: Gollum udkommer d. 25 Maj, 2023 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, og PC via Steam og Epic Games Store.
Udkommer også senere på året til Nintendo Switch.