Den berygtede Coronavirus har sat sine spor og det gælder også for spilbranchen. The Outer Worlds skulle have været udkommet næste måned på Nintendo Switch, men pga. virusen, så er spillet udskudt på ubestemt tid.

Udgiveren Private Division kunne på deres Twitter fortælle at grundet coronavirusen, så kan Nintendo Switch udgaven af The Outer Worlds ikke udgives i næste måned og er udskudt. Nintendo Switch udgaven af spillet var under udvikling hos et studie kalde Virtuos, som har hovedsæde i Kina. Deres kontor ligge i et af de hårdt ramte steder, hvor coronavirusen har spredt sig. Derfor er deres kontor lukket ned på ubestemt tid og udviklerne kan ikke arbejde på spillet.

Beslutningen er nu taget at Private Division selv udvikler Switch udgaven af The Outer Worlds og med det, er der også kommet en ændring af udgivelsen. Førhen blev det besluttet af den fysiske udgave vil være en download kode i æsken. Men nu er der udsigter til at spillet udkommer på et fysisk kort, ligesom andre Nintendo Switch spil.

Coronavirusen har bestemt ikke bragt noget godt med sig, og derfor er det også kun godt at Virtuos og andre steder der er ramt af virusen, tager deres forholdsregler.

Vi holder jer opdateret med en dato for The Outer Worlds udgivelsen på Nintendo Switch.