Broomstick League går snart i early access

0
491

Kan du huske Harry Potter: Quidditch World Cup? Spillet var utrolig vanedannende og bragte den magiske sportsgren til nye højder. Men hvad hvis man tilføjer en twist såsom Rocket League og Online Multiplayer, ja så får man Broomstick League.

Tilbage i 2018 var der en tilføjelse på vej til Citadel: Forged with Fire i form af arenaer hvor man skulle flyve på koste og score mål med bolde, akkurat som Quidditch fra Harry Potter universet.

Men den tilføjelse voksede og nu er Virtual Basement LLC og Blue Isle Studios snart klar med Broomstick League i early access på Steam. Denne early access periode vil tage omkring 9-12 måneder.

I Broomstick League vil man kunne spille 1v1, 2v2 eller 3v3. Her skal spillerne så flyve frit rundt i en stor arena på koste og med en tryllestav. Tryllestaven giver adgang til at kaste besværgelser enten til at skubbe bolden væk fra modstanderen eller til at teleportere sig rundt i arenaen.

Du vil selvfølgelig også kunne tilpasse din karakter, din kost, tryllestav med mere. Der vil også være mulighed for brugen af hån og emotes.

Broomstick League udkommer på Steam early access den 5 Marts, 2020.