Ubisoft har nogle stærke titler under udvikling og har nu annonceret at vi kan forvente op til 5 af de store AAA spil inden foråret næste år.

I en rapport fra Ubisoft har vi nu fået viden om at der vil blive udgivet 5 AAA spil i perioden fra d. 1 April, 2020 til d. 31 Marts, 2021. Såfremt ingen af spillene bliver udskudt, naturligvis.

De spil vi godt kan forvente er Watch Dogs LegionGods & MonstersRainbow Six Quarantine, et nyt Assassin’s Creed, og et nyt Far Cry. Det er også noget af mundfuld!

Vi ved allerede at spillene Watch Dogs Legion, Gods & Monsters og Rainbow Six Quarantine skulle have været udgivet inden for de næste par måneder, men er blevet udskudt til senere på året. Disse 3 spil er også garanteret at finde vej til næste generation af konsoller, Xbox Series X og PS5.

Vi ser dog meget frem til at finde mere ud af hvad det næste Assasin’s Creed og Far Cry kommer til at byde på. Får vi Far Cry 6? En spinoff? Bliver det næste Assassin’s Creed spil med vikinger, som tidligere rygtet? Det bliver super spændende at se hvad Ubisoft har på programmet det næste års tid.