For første gang er det muligt at tage med The Sims 4 til en fjern, fjern galakse for meget længe siden… EA, Maxis™ og Lucasfilm præsenterer i dag THE SIMS™ 4 STAR WARS™: Rejsen til Batuu, der bliver tilgængeligt d. 8. september.

Lad din Simmer få Kraften og rejs på eventyr til Batuu – en fjern planet helt ude kanten af The Outer Rim – hvor de kan få deres eget lyssværd og droide, der følger med i kampen mellem det gode og det onde.

Simmerne vil forlade deres hjem for at rejse til planeten Batuu, hvor de skal træffe et valg om, hvilken side de vil kæmpe på: de kan vælge at støtte Ray og Vi Moradi som en del af Modstandsbevægelsen, eller blive fristet af den mørke side og afgive løfte om loyalitet til Den Første Ordre og Kylo Ren.

Uanset hvilken vej din Simmer vælger, vil Hongo Ohnaka og hans slyngler altid brug for lidt ekstra hjælp, så du kan samle lidt ekstra galaktiske kreditter.

Der er en anspændt stemning mellem fraktionerne på Batuu og magtbalancen kan skifte hvert øjeblik… Så dine handlinger ændrer ikke bare verden: de låser også op for belønninger, nye genstande, unikke tøjsæt og vigtige missioner. Samtidigt får du omdømmepoints for at gennemføre missioner, og jo flere du får, jo tættere kommer du på at møde styrkens ledere på Batuu…

Når din Simmer forlader Batuu og vender hjem til sin egen planet, kan de endda bringe deres lyssværd og droideven med tilbage. Eller måske indrette sit hus med Star Wars-inspireret dekorationer, møbler og opskrifter for at mindes tiden på Batuu. Invitér naboerne forbi til et spil sabacc eller en lyssværdskamp for at vise de nye kræfter frem.

Så hvilken Star Wars historie vil din Simmer skabe?