New York er på den anden ende, for efter der er netop landet et fly John F. Kennedy International Airport, som ikke helt var som man forventede. Vi vil nu se nærmere på The Strain Sæson 1, som netop er udgivet på DVD.

tshold

The Strain har været ude på DVD i USA siden 2014, men nu er serien endelig kommet til Danmark, så nu kan vi endelig give jer vores anmeldelse af serien.

Selve plottet i denne serie er ganske ”simpelt”. For vi starter ud med at et fly lander i John F. Kennedy International Airport, og der finder man hurtigt ud af at noget galt er fat. Man skynder sig at få tilkaldt Ephraim Goodweather, som er en del af Canary Team, som er deres sygdom bekæmpelses hold.

Da han først får set hvad der er sket på dette fly så ved han ikke rigtigt hvad han skal sige. For hele flyet er stort set gået i dvale. Man tror først at alle folk på dette fly er døde, men der går ikke længe før man hurtigt bliver klogere.

ts2

De finder nemlig ret hurtigt ud af, at disse folk som er inficeret af denne virus, de lever op igen, og er stort set en blanding af Zombier og Vampyrer. Til at starte med så vil staten absolut ikke tro Ephraim (også kaldet Eph), i at der er en større epidemi i omløb. Så han mp tage sagen i egen hånd.

Han får hurtigt fundet de rigtige personer som er med på hans ”hold” så de sammen kan nedkæmpe denne virus inden det er for sent. For bliver man bidt eller bare ramt af nogen af dem der er inficeret, så er spillet slut, og du bliver en af dem.

Den eneste måde man kan få bugt på denne virus, er ved at finde selve kilden til denne virus og stoppe den. Men vi kan med det samme sige, at det ikke bare er sådan lige til.

ts3

Hele den første sæson af The Strain, omhandler nemlig dette emne, og vi kan uden at sige for meget sige, at man tit sidder på kanten af sofaen af bare spænding.

Stemmeskuespillet er lige i skabet. Og selve serien er meget fængende. Man kan altid lige tage et afsnit til, men problemet er altid, hvis tiden ikke lige er til det. For så skal man jo vente til man igen har tid.

The Strain er ikke noget som vi ikke har set før, men det er stadig et ret unikt univers man har skabt med denne serie. Alt som sker i denne serie, har vi set før, men man har formået at skabe det på en måde, der gør at vi bare vil have mere af denne slags.

tsvildt

Regner du med at få den vildeste gyser serie, som trailer og coveret på denne serie ligger op til, må vi desværre skuffe dig. Men vil du derimod se en serie med en masse spænding, og en serie som ikke hurtigt bliver kedelig, så er The Strain vejen frem.

The Strain er en serie som vi varmt kan anbefale til alle som vil have en god serie, som har meget at byde på. Serien er kort sagt ret fængende, og vi venter allerede på Sæson 2 lander i Danmark.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSvenske Arch Enemy nu med i Guitar Hero Live
Næste indlægNy historie trailer til Call of Duty: Infinite Warfare
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
the-strain-saeson-1-anmeldelseThe Strain er en serie som vi varmt kan anbefale til alle som vil have en god serie, som har meget at byde på. Serien er kort sagt ret fængende, og vi venter allerede på Sæson 2 lander i Danmark.