Deck 13 får i morgen premiere på deres kommende spil The Surge, og det vil vi fejre med at dele en ny trailer.

Det kan nok ikke komme bag på mange at det er en udgivelses trailer som vi får glæde af.

The Surge udgives som sagt i morgen, og udgives til Playstation 4, Xbox One og PC.

Skal The Surge hjem og stå på hylden?

Forrige indlægRazer og SK Gaming samarbejder
Næste indlægPrey anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)