GamersLounge kommer rundt til forskellige event selvom det er sjældent at vi rapporterer helt fra Afrika. Vi har modtaget følgende input fra Jakob Jørgensen som var et smut forbi messen Feja i byen Abidjan i Eflenbenskysten.

Er i Abidjan på besøg og opdager der er en eSports messe. Den skal jeg da med til for at opleve.

I Vest Afrika er Elfenbenskysten nok det mest udviklede land. Grunden er nok at landet har haft en rimelig stabil politisk udvikling, samt energiforsyningen er den mest stabile, hvis du ser bort fra Sydafrika.
Så der var spille messe. I dag var det dag 1 – lørdag, og er det slåsspil der dystes med. I morgen er det FIFA18. Der er PS’ere over alt. Flest 4’ere, og så en del 3’ere. Totalt opslugte og engagerede de spillere.
Jeg kender godt landsbyerne, hvor mange af de lokale barer har PS2’ere, måske 3’ere. PS2’eren er dog mest vellidt, da den med sine kabelbundende joypads er mere sikker i brug end sine trådløse storebrødre.
Glæden og gløden er helt sikkert at se og finde. Atmosfæren var gnistrende inde i det store telt.
De er også nogle kommercielle stande. En prøvede at få funding til hans mobil / PC spil, der skal lære børn reaktion og strategi. Spillet foregår i en hyggelig afrikansk landsby og de børn der var ved standen var vældig opslugt af spillet.
En anden stand havde en infoskærm, der var taktil *buf*.
Endeligt var der Dream Experience. Det totale virtuelle 3D setup med stol og brille… Som viile være er at finde i en butik. De sælger altså 3D oplevelsen, som en serviceydelse. Som vores internet cafeér. Butikken er ikke åbnet endnu, men ejeren fortalte det ville ske inden 14 dage…

Spændende oplevelse, som jeg lige ville dele…

 

På GamersLounge siger vi til tak til Jakob for både billeder og for at tage sig tid til at oplevelsen. Hvis du er i nærheden er her linket til eventet http://www.feja.ci/website/