Vi skriver 2020, og det er året hvor Captain Tsubasa: Rise Of New Champions sparkes ud til os alle.

Der er landet en ny trailer til spillet. Og denne gang tages der fat i hvordan man kan tilpasse ens figur når der skal spilles:

Frister Captain Tsubasa: Rise Of New Champions, kan vi fortælle det udgives til Nintendo Switch, PlayStation 4 og PC i løbet af i år.

Forrige indlægCorona konspirationer i gaming
Næste indlægIron Danger – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)