Der udvikles aktivt på TimeSplitter Rewind hvis du læser på Gaming Blend. Selvom det 35 mand store team stadig mangler at få grønt lys fra Crytek og Sony så har de taget beslutning om at udvikle til PlayStation 4. Det bliver et spil med de bedste baner fra de 3 TimeSplitter udgivelser baseret på CryEngine 3. Serien er en af mine favoritter så jeg håbet det lykkes.

Forrige indlægUgens eshop
Næste indlægDiablo III anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.