5th Planet Games i samarbejde med Moulinsart er i dag stolte af at kunne annoncere udgivelsen af Tintin Match, et sjovt og spændende match 3 mobil spil der er tilgængeligt i dag, gratis, fra Apple App Store og Google Play. Tintin Match er et historie drevet match-3 switcher game, for alle aldre fra 9 og op, hvor du gennem farverige gåder opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på hans eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer for at låst op for, og samt ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne.

Spillet er udviklet af 5th Planet Games’ Berlin afdeling der er ledet af den renommerede puzzle spil ekspert Moritz Voss; tidligere technology lead hos King, det nu Activision-ejede, svenske selskab bag nogle af de mest succesfulde opgave spil nogensinde udgivet, så som Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga. Moulinsart har aktivt bidraget til den kunstneriske udvikling af interfacet, dets “sprites” of karaktererne i spillet ved hjælp fra hans studios.

Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, glæder sig til at launche dette fantastiske nye Tintin spil til mobil, og nævner Moritz Voss’s lederskab som en afgørende faktor. “Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt”.

Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart, selskabet bag Tintin, er enig “Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, gennem en sjov og bekendt game mechanic, er en fantastisk måde at udgive Tintin universet på. Vi håber meget at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden”.