Hvis du stadig spiller Torchlight III så er der godt nyt. En ny opdatering med en masse lækkerier er nemlig landet.

Foråret er meget snart overstået, men vi snupper da lige en forårs opdatering til spillet. I kan se en trailer hvor de nye ting til spillet vises frem:

Forårs opdateringen til Torchlight III er ude nu, og det gælder alle platforme.

Forrige indlægWonder Boy: Asha in Monster World er ude nu
Næste indlægMad Skills 3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)