Wonder Boy serien har kørt i mange år. Og nu får vi en lækker ny udgave af Wonder Boy IV. Byd velkommen til Wonder Boy: Asha in Monster World.

Vi kan fejre udgivelsen som vi plejer med at dele udgivelses traileren:

Wonder Boy: Asha in Monster World er ude til PlayStation 4 og Nintendo Switch. Både fysisk og digital version er til at få fat i.

Forrige indlægTrove kommer til Switch til sommer
Næste indlægTorchlight III opdateres
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)