Var du en af dem der ikke fik set det årlige cykelløb i Frankrig, så frygt ej. Selvom Tour De France er ovre, så kan du stadig nyde godt af de smukke omgivelser og det intense ved at cykle i de franske bjerge. Eller det er i hvert fald planen med det seneste Tour De France 2019 spil. Vi har anmeldt spillet på PS4.

Tour De France 2019 som er udviklet af Cyanide Studio og udgivet af Big Ben Interactive, er dette års opdatering af det populære cykelløb af samme navn. Men er idéen om at konvertere Tour De France formatet om til et spil, holdbar? Efter at have brugt adskillige timer med spillet, kan vi desværre kun sige, ikke helt.

Spillets gameplay har da lidt at byde på. Der er 21 baner fordelt på alle ruterne som du kender det fra Tour De France på tv. Du kan også deltage i en-dags løb, La Route Corse og mange flere. Det er variationer mellem de mange game modes, hvilket kun er godt.

Har du lyst kan du kaste dig ud i at lave et hold og få dem helt op i ligaen. Eller hvis du er mere til solo løb, kan du lave en rytter og påtage dig udfordringer, løb og prøve at opnå stjernestatus.

Spillet har en blanding af rigtige hold og navne som du kender dem fra diverse cykelløb. Men der er dog en god håndfuld cykelløbere der ikke er med. Dette er enten grundet problemer med licensen eller at de ikke har indvilliget i at udvikleren må bruge deres navne i spillet. Det er det rene gæt, men det virker lidt uinteressant, med fiktive navne, hold og ikke mindst holdtrøjer, som er en efterligning af de rigtige.

Man skal ikke lade sig narre af startsekvensen i spillet, da den giver et forkert indtryk af den grafiske side. Uha, hvor skal jeg begynde. Alle cykelløbere ligner hinanden idet deres ansigter er komplet identiske til hinanden. Det er ikke muligt at ændre på ens spillere, hverken fysikken, højden, udseende eller bare skind farve. Det er ret lukket. Cyklerne er der heller ikke meget at begejstre sig over, da disse også er ens.

Det at de alle ligner hinanden, bryder virkelig illusionen af et storstilet cykelløb med et væld af forskellige nationaliteter. Når man starter på et løb, ser man alle der skal deltage og de ligner alle hinanden ala. Mr. Smith fra The Matrix i den scene, hvor han er kopieret 100 gange. Umiddelbart ved første øjekast, ser ruterne man køre på fine ud, så lang tid man køre hurtig. Der sker ofte pop-ups hvad angår træer og andre almindelige genstande langs vejen.

På lyd siden har vi heller ikke meget at råbe hurra for. Har man spillet de andre spil i serien, så ved man hvad man kan forvente her. Kommentatoren er monoton, gentagende og det er bare noget små kedeligt.

Spillet her er for cykelentusiaster og dem som bare ikke kan få nok af cykelsport. Den er bestemt ikke min kop the og med alle de fejl og mangler der er at finde, er det svært at lade sig underholde særlig længe. Man kan kun håbe, at hvis de laver en efterfølger til næste år, at der er lidt mere finish på det grafiske, lyden og udvalget af cykelløbere.

Ude nu på PS4 og Xbox One.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægNew Super Lucky’s Tale har fået dato
Næste indlægSteelSeries annoncerer eksklusiv DOTA 2 tilbehør
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK