TP-Link, en af de førende producenter af WiFi-udstyr til konsumentmarkedet, afslører nu de kommende WiFi 6E-mesh-systemer Deco XE75 og Deco XE200, der bringer WiFi-mesh-netværket ind i en ny tidsalder.

Deco Mesh bruger WiFi-noder, der tilsammen giver hele dit hjem et stærkt og pålideligt WiFi-signal. Vores mesh-WiFi benytter den nyeste WiFi 6Eteknologi, der giver forbedret dækning, hastighed og overordnet kapacitet. Med avanceret mesh-WiFi kan du nyde godt af fremtidens netværk med hurtigere load-tider og flere tilslutninger.

Lanceringen af WiFi 6E frigiver det fulde potentiale i WiFi 6 og er et kæmpe skridt fremad for WiFi. Takket være det helt nye 6 GHz-bånd er der yderligere tre 160 MHz-kanaler til rådighed, så de ikke skal konkurrere om båndbredden og resultere i hastighedsnedsættelser på netværket. 6 GHz-båndet er heller ikke for overbelastet, da det udelukkende kan bruges af WiFi6E-enheder og derfor ikke forstyrres af ældre enheder. Få mest muligt ud af den nyeste WiFi-teknologi og undgå flaskehalse i dit netværk.

AX5400 Smart Home Mesh WiFi 6E System – Deco XE75

Deco XE75 bruger TP-Links AI-drevne mesh-teknologi og er det første WiFi 6E-mesh-system til hele hjemmet, der bruger det nye 6 GHz-bånd. Opgradér dit hjems WiFi-signal til 6E og få mere båndbredde, hurtigere hastigheder og lavere latenstider.

Deco XE75 (pakke med 2 noder) giver hastigheder på op til utrolige 5.400 Mbps med tri-band, så du kan forbinde over 150 enheder inden for et område af 500m2. Takket være AI-styret mesh-teknologi bliver systemet automatisk bedre, mens du bruger det, så du altid har det optimale mesh-WiFi-system, der passer til netop dit hjem og opsætning. Nyd uforstyrret streaming ved høje hastigheder uanset hvor du befinder dig i hjemmet og få samtidig avanceret sikkerhed til både dit netværk og smarte enheder takket være TP-Link HomeShield.

AX11000 Whole Home Tri-Band Mesh WiFi 6E System – Deco XE200

Med afsløringen af TP-Links kommende flagskibsprodukt, TP-Link Whole Home Mesh System Deco XE200, træder vi ind i 10 Gbps WiFi-æraen med den nyeste WiFi 6E-teknologi. Det nye produkt nyder særligt godt af WiFi 6E og leverer lynhurtigt WiFi med tri-band, 1024-QAM og 160 MHz-kanalteknologi, der øger den samlede hastighed til utrolige 11.000 Mbps. Få dækning i hele dit hjem på op til 200 m(med pakken med 2 noder) og en kapacitet på over 200 enheder.

Flere samtidige overførsler med 16× high-gain-antenner tillader afkodning af mere data på samme tid. Derudover har Deco XE200 også en bedre kablet ydelse takket være sine WAN/LAN-porte på flere gigabit, så du altid får det fulde udbytte ud af dit bredbåndssignal. En 10 Gbps-port giver lynhurtigt 10G-netværk til studier og Ethernet-entusiaster.

Sidst men ikke mindst har Deco XE200, ligesom XE75, også AI-drevet mesh og TP-Link HomeShield. Alt dette og meget mere gør Deco XE200 til flagskibet i vores Whole Home Mesh System-serie.

https://static.tp-link.com/banner/Deco_X90_Homepage_banner_2007_%E5%8E%BB%E5%AD%97_1626320674746u.jpg

Pris og tilgængelighed

TP-Link Deco XE75 forventes at kunne købes i Norden i løbet af Q4 2021, til en vejledende startpris på DKK 3699. Pris og tilgængelighed for TP-Link Deco XE200 vil blive oplyst senere.

Om TP-Link

TP-Link blev grundlagt i 1996 og er en global leverandør af de netværksenheder og det tilbehør, der fylder i alle aspekter af vores hverdag. Firmaet rangerer, ifølge analysefirmaet IDC, konsekvent som en af de førende leverandører af WiFi-produkter* og leverer til mere end 170 lande og milliarder mennesker over hele verden.

TP-Link er med sine mere end 25 år i branchen en af verdens førende virksomheder inden for netværksindustrien. For at realisere sin vision om at gøre et bedre digitalt liv tilgængeligt for alle kombinerer virksomheden den nyeste teknologi og viden i produkter, der er passer til scenarier, hvor man bruger flere enheder.

*Kilde: IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2020.