Kombinationen af dual-band AC1300 wi-fi og AV600 powerline-forbindelse sørger for hurtig og sikkert internet uden forstyrrelser. Powerline backhaul gør det nemlig muligt at transportere data gennem vægge og andre “barrierer” uden at miste styrke, så man på den måde undgår områder med svagt internetsignal. Med Deco P7 kan brugere forbinde mere end 100 forskellige enheder, og ligesom de øvrige produkter i Deco-serien kommer Deco P7 med TP-Link Homecare, der omfatter en række integrerede sikkerhedsfunktioner. På den måde kan familier opnå sikkert internet, der matcher deres behov. Takket være en intuitiv app, er netværket samtidig nemt at sætte op og kontrollere.
– I dag har familier brug for et wi-fi-system, der kan følge med de konstant stigende krav, vi stiller til vores netværk og det øger behovet for pålideligt og driftssikkert internet i alle hjemmets rum, siger Samuel Xu, der er Country Manager for TP-Link i Denmark om baggrunden for lanceringen af Deco P7 og fortsætter:

– Deco P7 understøtter powerline-netværk, og det gør det til en kraftfuld løsning, når man ønsker ét samlet netværk, der dækker hele hjemmet – uden at vægge og andre “forhindringer” forringer signalet.

Død over døde wi-fi-zoner

Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere områder med svagt signal. Systemet sørger nemlig for, at ens mobil, tablet eller computer altid automatisk kobler sig på den nærmeste Deco-enhed. På den måde undgår man, at forbindelsen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum, og man opnår altid maksimal hastighed. Deco P7 understøtter både IEEE 802.11r og 802.11k/v som gør, at forbindelsen kan skifte fra én Deco-enhed til en anden, helt uden at man lægger mærke til det – også under streaming.

 

Fordi hver enhed dækker omkring 200 m2 via powerline-teknologi, kan man med Deco P7 opnå internet i hele hjemmet uden begrænsninger* – og dermed undgå døde zoner. Desuden kan man nemt tilføje ekstra enheder, hvis hjemmets størrelse kræver yderligere udvidelse at netværket.

Mesh wi-fi via powerline
Deco P7 er en mesh-router, der understøtter powerline-netværk og dermed sikrer stabilt internet selv gennem tykke vægge. Powerline-teknologi bruger nemlig husets strømkabler til at styrke forbindelsen mellem hjemmets Deco-enheder, og powerline-integreret wi-fi fungerer som link-aggregation og booster båndbreddens rækkevidde. Ifølge aktuelle tests forbedrer hybride wi-fi-systemer backhaul-båndbredden med op til 60 pct. sammenlignet med starndard-sytemer.

 

Takket være denne powerline-teknologi kan Deco-enhederne placeres overalt i hjemmet – blot der er en stikkontakt – uden at man behøver at bekymre sig om tykke vægge eller lange afstande. Deco P7 identificerer automatisk den bedste vej til opkobling, så man opnår uforstyrret forbindelse selv i hjemmets fjerneste afkroge – uanset om man streamer, video-chatter, gamer eller surfer på nettet.

 

Omfattende beskyttelse mod trusler
Den omfattende sikkerhedspakke HomeCareTM, der drives af Trend MicroTM gør Deco P7 til et af markedets sikreste wi-fi-systemer. TP-Link Homecare inkluderer robust forældrekontrol, indbygget antivirus og trafikoptimerende “Quality of Service” (QoS), der beskytter netværkets enheder mod skadelige programmer og indtrængen fra hackere samtidig med, at det automatisk blokerer besøg på skadelige websites. Systemet opdateres jævnligt af Trend Micro**, så man kan være sikker på, at ens netværk altid er beskyttet mod nye trusler.

Forbind over 100 enheder

Under det minimalistiske ydre gemmer Deco P7 på en Qualcomm Quad-core CPU, der gør det muligt at opkoble mere end 100 enheder til Deco P7. Den seneste wi-fi-standard 802.11ac Wave 2, MU-MIMO-teknologi og tre gange hurtigere AC1300 dual band sørger for internetforbindelse uden forsinkelser – så man opnår den bedst mulige oplevelse, uanset om man gamer eller streamer i 4K-kvalitet. Netværket håndterer nemt de mange enheder uden at gå på kompromis med wi-fi-stabiliteten.

Kom godt i gang med Deco-appen

Med Deco-appen er det nemt og hurtigt at komme i gang med Deco P7. Appen guider med vejledninger og visuelle forklaringer, og når opsætningen er klaret, bliver det via appen nemt at kontrollere sit netværk – direkte fra telefon eller tablet.

Nøglefunktioner

  • Maksimal hastighed: 1 x 400Mbps på 2.4GHz + 2 x 867Mbps på 5GHz + Homeplug AV 600 Mbps***
  • Wi-fi + PLC hybrid mesh booster effektivt rækkevidden: Med powerline er det slut med begrænsninger forårsaget af tykke vægge eller lange afstande
  • Maksimal rækkevidde: Wi-fi dækker op til 600 m2 (tre enheder) via powerline-teknologi
  • Udvid når som helst: Tilføj flere Deco’er for at udvide rækkevidden til at matche dit hjem
  •  Kraftfuld Qualcomm Quad-core CPU gør det muligt at opkoble 100 enheder
  • Let installation og styring: App-baseret setup og bekvem netværksadministration via Deco-app’en
  •  TP-Link HomeCareTM: Forældrekontrol, QoS og indbygget antivirus-software
  • Understøtter IPv6 (Internet Protocol Version 6), den nyeste internetprotokol
  •  Kompatibel med Amazon Alexa og IFTTT samt alle Deco-modeller.

 

Pris og tilgængelighed
Deco P7  koster 2599 kr. og kan købes hos Proshop, Wupti, Komplett fra august 2018

 

* Den maksimale effektive distance til transportering af data via powerline-teknologi (Homeplug AV-standard) er ca. 300 m. Deco P7 bør anvendes under samme strømkreds og ikke udover dennes begrænsning.