Vi går nu en tur i retro mode uden egentligt at være der. Det er nu til til at se nærmere på Travis Strikes Again: No More Heroes som netop er landet på Nintendo Switch.

Det er altid herligt at få fingrene i en titel som har rødder tilbage i ældre titler. Travis Strikes Again: No More Heroes er en af dem. For hvis man ser nærmere på titlen vil No More Heroes nok lyde velkendt.

Tilbage i de gode gamle Nintendo Wii dage der blev No More Heroes serien lanceret. Den fik 2 udgivelser denne gang. Travis Strikes Again: No More Heroes er den 3. i serien selvom den ikke hedder No More Heroes 3.

Det er første gang jeg stifter bekendtskab med Travis. Så vil ikke se spillet i forhold til de 2 første titler, men som en titel stående for sig selv.

Man er ikke i tvivl om Grasshopper elsker retro stilen når man starter Travis Strikes Again: No More Heroes op. Spiller råber jo nærmest til ens retro elskende hjerte. Dette skal ikke ses som nogen ulempe, for stilen holder for vildt.

Spillet er et typisk Hack and Slash spil. Din simple opgave er at slå horder af fjender. Med den opgave følger dit fede lyssværd som kan opgraderes med en masse lækkerheder. Dette lyder måske ret tyndt men det er ganske underholdende.

Da det er et lyssværd man har med sig, kan man i disse digitale tider nok have forståelse for det skal lades op. Måden man holder energien i gang i sværdet, er at holde en knap ind og ryste controlleren. Dette er en spøjs og lidt irriterende måde når man spiller.

Men denne måde det skal lades op på kan også skabe sjove øjeblikke. Sad og spillede det i håndholdt mode, og fruen undrede sig ret meget. Hun spurgte ”hvad har du gang i” da jeg sad og rystede ret vildt med min Switch. Så 1 point gives hermed til Grashopper for uventet underholdning.

Er spillet allerede slut?

Når man spiller Travis Strikes Again: No More Heroes lander man ret hurtigt hjemme i Travis lille paradis. Man kan virke lidt forvirret over man ikke kommer videre der fra, og er bange for at spillet allerede er slut.

Sådan er det heldigvis ikke. Det er først her spillet begynder sådan rigtigt. Travis har nemlig en lækker Death Drive MK II konsol. Med den lille spillekonsol lukkes der op for nye spil man skal spille sig igennem.

Måden det fungerer på at Death Drive MK II er hoved attraktionen i spillet er genial. Spillet er jo et retro lignende spil, så derfor passer denne konsol rigtigt godt ind i universet.

Variationen på de Death Drive spil er ikke vild, men alligevel ret god. Spillenes forskel er at se. Og man er underholdt fra man sætter det første spil i maskinen til det sidste er gennemført.

Hvis du ikke vil spille alene, er der andre muligheder. Man kan nemlig bringe Badman ind i spillet og spille det Co-Op sammen med en ven. Så der er med garanti dømt en hel masse sofa hygge med denne titel.

Travis Strikes Again: No More Heroes er et retro lignende spil i bedste stil. Man er underholdt fra man starter spillet op til det er gennemført. Den slags må der gerne udgives en masse af.

Om man er til retro eller ej, så falder Travis Strikes Again: No More Heroes godt ind i enhver Switch samling. Spillet har en god variation og man keder sig ikke på noget tidspunkt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEA Sports FIFA-trøjer i den virkelige verden
Næste indlægVær blandt Europas bedste Super Smash Bros. Ultimate spillere
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
travis-strikes-again-no-more-heroes-anmeldelseTravis Strikes Again: No More Heroes er et retro lignende spil i bedste stil. Man er underholdt fra man starter spillet op til det er gennemført. Den slags må der gerne udgives en masse af.