Trials Rising står til udgivelse lige om lidt. Men selvom det snart udgives, så åbner Ubisoft op for os alle lige inden.

Den åbne beta finder sted fra den 21. – 25. februar. Betaen er på alle platforme, og man kan allerede predownloade den fra den 19. februar.

Bliver spillet et must have efter at have prøvet det , kan vi fortælle at Trials Rising udgives den 26. februar.

Forrige indlægFrozen 2 teaser trailer ude nu!
Næste indlægJUMP FORCE – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)