Five Feet Apart udkommer marts 2019 – Kommende kærlighedsdrama sætter fokus på sygdommen cystisk fibrose.

Hermed er den helt nye trailer på den kommende film Five Feet Apart, som er et romantisk ungdoms drama. Traileren er netop gået live og jeg har samlet information med en synopsis i denne mail. Alt oversat til dansk.  Filmen leder også opmærksomhed på sygdommen cystisk fibrose. I Danmark er der omkring 200 børn og 300 voksne med cystisk fibrose. Jeg håber at dette kan blive til en lille nyhed om at filmen udkommer til marts 2019 eller mulighed for at vise den nye trailer.

Genre: 

Drama, Romantik

Produceret af: 
Cathy Schulman (The Foreigner, The Space Between Us),
Justin Baldoni (Jane the Virgin, My Last Days)
Skrevet af:
Mikki Daughtry (Sleep Tight, The Children) & Tobias Iaconis (Behind Enemy Lines: Colombia, The Children)
Instrueret af: 
Justin Baldoni (Jane the Virgin, My Last Days)
Skuespillere:

Haley Lu Richardson (Split, The Edge of Seventeen)
Cole Sprouse (Riverdale, The Suite Life of Zack and Cody)
Moises Arias (The Kings of Summer, Ben-Hur)
Kimberly Hébert Gregory (Vice Principals)
Paraminder Nagra (ER, Bend it Like Beckham)

Claire Forlani (Crystal Inferno, Precious Cargo) 
Logline:
Hvordan vil kærlighed følelses hvis det var forbudt at røre? Five Feet Apart er historien om Stella (Haley Lu Richardson) og Will (Cole Sprouse), to unge der nægter at lade sig blive påvirket af de hindringer der faktisk adskiller dem.
Synopsis:
Stella Grant (Haley Lu Richardson) er som enhver syttenårige, hun er knyttet til sin bærbare computer og elsker sine bedste venner. Men i modsætning til de fleste teenagere bruger hun meget af sin tid på et hospital som en cystisk fibrose patient. Hendes liv er fyldt af rutiner, grænser og selvkontrol – som virkeligt kommer på prøve da hun møder den helt umulig charmerende Will Newman (Cole Sprouse), som også er cystisk fibrose patient.
Der er en øjeblikkelig kemi, selvom deres sygdom gør, at de skal opretholde en sikker afstand imellem hinanden. I takt med at følelserne bliver mere intensive, stiger  fristelsen også for bare at glemme reglerne og bare omfavne hinanden.  Yderligere komplicere det forholdet at Will gør oprør mod hans igangværende behandling. Stella inspirerer dog Will til at leve livet fuldt ud, men kan hun i sidste ende også redde den person, hun elsker, selvom en eneste berøring kan være farlig?