Trust Gaming, en førende producent af prisvenligt gaming-udstyr til pc og konsol, lancerer i dag GXT 960 Graphin, en ultralet spilmus med honeycomb-konstruktion, integreret RGB-belysning, yderst justerbar polling rate på op til 1000Hz og et flettet “zero drag” -kabel for at sikre glatte musebevægelser.

Ultralet design
Når du er på slagmarken, er det vigtigt, at musen holder trit med dine præstationer. Takket være den ultralette Honeycomb-skal vejer GXT 960 Graphin kun 74 gram, så du kan nå alle hjørner af din musemåtte på ingen tid og reagere hurtigt på din modstanders bevægelser.

GXT 960 Graphin er også robust og udstyret med glidepuder med ultralav friktion, der får dine musebevægelser til at føles silkebløde, når du spiller.

Hastighed er forskellen
Den avancerede optiske sensor i GXT 960 Graphin kan justeres fra 200 helt op til 10.000 DPI for at matche forskellige spillestile og ved alle hastigheder. Det flettede “zero pull”-kabel giver dig mulighed for at bevæge musen frit og hurtigt uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt det sidder fast bag noget på skrivebordet.

GXT 960 Graphin har også to lettilgængelige tommelfingerknapper, der giver dig fuld kontrol over dine spil, mens de to hovedknapper indbyder til at holde fingeren på udløserknappen.

Spil godt
Honeycomb-designet er ikke kun nyttigt – det giver også GXT 960 Graphin et unikt look, der får dig til at skille dig ud blandt både venner og rivaler. Juster RGB-belysningen efter eget valg med den tilhørende software og vis verden, hvem de står over for. Næste gang du besøger en LAN-begivenhed, kan du være sikker på, at de husker dig.

Nøglefunktioner i GXT 960 Graphin:

  • Vægt på kun 74 gram med unikt honeycomb-design til hurtige musebevægelser
  • Kraftig optisk sensor med op til 10.000 DPI og op til 1.000 Hz justerbar polling rate
  • Justerbar RGB-belysning inklusive pulserende og regnbueeffekt
  • Flettet “zero pull” -kabel til glatte bevægelser
  • Inkluderer to lettilgængelige tommelfingerknapper til fuld kontrol over dine spil
  • Glidepuder med ultralav friktion