Efter det succesfulde samarbejde på titlerne Rainbow Six® Siege og Far Cry 5, har Trust Gaming og Ubisoft® igen sammensat en række bundle-tilbud op til den globale lancering af Tom Clancy’s The Division® 2 den 15. marts 2019. Hver bundle sælges i et begrænset antal og indeholder de nyeste gamingprodukter samt en kupon til den digitale PC Standard Edition af Tom Clancy’s The Division® 2.

“Vi er glade for at knytte Tom Clancy’s The Division 2 til Trust, da de producerer en bred vifte af produkter, der er skabt til at give vores fans blandt pc-gamere en bedre spiloplevelse” fortæller Emmanuel Fauchez, Director of digital sales hos Ubisoft EMEA.

Køber du en bundle-udgave af vores Resto Gaming Chair eller Dominus Gaming Desk, får du en kupon til spillet med i købet. Sæt dig godt til rette i Resto, få plads til alt dit gaming-grej på Dominus Gaming Desk, og du er klar til at game komfortabelt, så snart spillet udgives.
Er du til god trådløs lyd, kommer du ikke uden om vores Magna Wireless Headset-bundle. Det trådløse headset leverer kraftfuld lyd takket være 50-mm højttalerenhederne, og med 7.1-surroundlyd kan du høre enhver fjende og lyd i det post-pandemiske Washington D.C. uden at bekymre dig om forstyrrende kabler. Denne bundle indeholder samtidig en specialdesignet musemåtte med grafisk tryk fra spillet.
Vil du fylde rummet med god lyd og dyb bas uden at gå på kompromis med designet? Så bør du se nærmere på vores bundle med det slanke Tytan 2.1 soundbar-sæt eller det farvestrålende Tytan RGB-højttalersæt, der med en spidsbelastning på 120 W får hårene til at rejse sig, mens du lader dig opsluge af spiloplevelsen.

Tom Clancy’s The Division 2 udgives på tværs af Xbox One-familien (inklusive Xbox One X), PlayStation®4 og Windows PC.