Vi har lige anmeldt Skullcandy Push som er et trådløst in-ear headset. Nu kan vi præsenterer et nyt et af slagsen. Denne gang er det bare Trust der er på banen.

Headsettet lover en lang batteri tid, et etui med indbygget batteri, og meget mere. Vi deler hermed pressemeddelelsen de har sendt ud omkring headsettet:

Trust lancerer Duet XP – trådløst in-ear headset med lang batteritid og kombineret oplader/etui 

Trust løfter sløret for Duet XP, et nyt trådløst in-ear headset med Bluetooth 5.0, AAC-understøttelse og en mobil oplader der strækker batterilevetiden op til 45 timer på farten.

Duet XP kan klare op til 4 timers musikafspilning eller telefonsamtaler på en enkelt opladning. Det medfølgende etui har et indbygget batteri på 2200 mAh og fungerer samtidig som oplader – en fuld opladning af Duet XP tager en time, og du kan desuden bruge etuiet som nødoplader til din smartphone eller andre mobile enheder.

Med AAC-understøttelse og støjreducerende stereomikrofon får du klar lyd til din musik og dine telefonsamtaler på både iOS- og Android-enheder. Bluetooth 5.0 giver længere batterilevetid samt ekstra funktioner såsom multipoint-forbindelse (samtidig tilknytning til flere Bluetooth-kilder) og mulighed for at undersøge Duet XP’s batteristatus på din smartphone.

Holder du afspilningsknappen inde i to sekunder, får du direkte adgang til din smartphones stemmeassistent. Vent på tonen, så kan du indstille en påmindelse, høre vejrudsigten, ringe op eller noget helt andet – uden at tage telefonen op af lommen.

Nøglefunktioner for Duet XP:

  • 100 % trådløst – ingen kabler, ultimativ frihed
  • Beskyttende etui med indbygget batteri på 2200 mAh (op til 12 fulde opladninger)
  • Op til 4 timers musik eller telefonsamtaler på en fuld opladning, 80 timers standby
  • Avanceret Bluetooth 5.0-teknologi med ekstra funktioner, f.eks. multipoint-forbindelse samt visning af resterende batteri på smartphone
  • AAC-understøttelse sikrer høj lydkvalitet*
  • Sidder sikkert i øret, også under træningen: medfølgende ørepropper i tre størrelser med fleksibel silikonestruktur og vandtæt design (IPX5)
  • Mikrofon med støjreduktion og stereolyd sikrer krystalklare telefonsamtaler
  • Genvejsknap til stemmeassistenter på smartphone (Siri, Google Assistent osv.)
  • Opladeretuiet fungerer også som nødoplader til smartphones og andre mobile enheder

*Kun iOS & Android

Trust Duet XP kan købes i Danmark fra slutningen af maj til en vejl. udsalgspris på DKK 699,-