At arbejde hjemmefra er den nye normale situation for mange kontormedarbejdere. Hollandske Trust kommer nu til undsætning og lancerer tre nye serier af tastaturer og computermus – Primo, Ody og Ozaa.

Med en ny kontorsæson i gang kan det være tid til at udskifte det gamle, slidte tastatur eller endda skifte fra at bruge musemåtte – ikke mindst af hygiejniske årsager i tider med vira som disse.

– Da flere og flere af os vænner os til at arbejde hjemmefra, begynder mange også at overveje, hvad vi egentlig skriver på og klikker med. Med de nye produkter Primo, Ody og Ozaa byder Trust ind med produkter, så alle hjemmekontorhelte rundt om i Danmark får en mere behagelig arbejdsoplevelse, siger Daniel Gustafsson, pressemedarbejder for Trust i Norden.

Primo – prisvenlige produkter, der dækker de flestes behov
Primo-serien består af et tastatur i fuld størrelse, hvor en matchende mus, der passer til både venstre og højre hånd, tilbydes som en valgfri mulighed. Tasterne er støjsvage for et stille arbejdsmiljø, og hvis du tilfældigvis spilder din morgenkaffe, er dagen ikke ødelagt – Primo er vandresistent.

Ody – holdbart arbejdsværktøj med smarte funktioner
Stille, velbygget og fleksibel – sådan kan Ody-serien bedst beskrives. Både musen og tastaturet er modstandsdygtigt over for vandstænk og er yderst støjsvag, selv ved det mest vanvittige klikken og tasten – faktisk op til 50 procent så stille som de tilsvarende produkter på markedet. En diskret USB-sender forbinder både tastatur og mus og frigør skrivebordets bordplads fra ledninger.

Ozaa – komfort og klasse
Endelig lancerer Trust den trådløse mus Ozaa, som passer til selv de mest kræsne desktop-krigere. Den er udviklet med ergonomi i centrum og gør det muligt for din hånd at hvile naturligt, mens dine fingre ubesværet klikker af sted på to holdbare, stille knapper og dobbelte rullehjul – Perfekt for dem, der arbejder meget i tabeller og tunge regneark. Det indbyggede batteri er genopladeligt – hvilket er godt for både dig og miljøet.