Nogle gange har spil en lidt speciel titel. Den kategori rammer Turnip Boy Commits Tax Evasion vidst også lige.

Spillet er en god og retrolignende Action Adventure titel. I kan se en trailer her, og se hvad spillet er for noget:

Turnip Boy Commits Tax Evasion er udgivet til Nintendo Switch og PC.

Forrige indlægSpelldust er ude nu til iOS og Android
Næste indlægSCARLET NEXUS viser tænder
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)