Fuel Dual opladningsstander gør det muligt at oplade to trådløse Xbox controllere til Xbox Series X|S og opladeren har en lækker headset-stander. Læs meget mere om det her:

Førende producent af gaming-headset og tilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har netop løftet sløret for den nye Turtle Beach® Fuel Dual Controller Charging Station & Headset Stand for Xbox. Det er den anden opladningsstation designet for Xbox, som Turtle Beach har afsløret i denne uge. I mandags så Fuel Compact VR Charging Station for Meta Quest 2 dagens lys! Fuel Dual Controller Charging Station giver pålidelig, parat-til-gaming controllere til Xbox Series X|S gennem de to hurtige genopladelige batterier som følger med. En fuld opladning holder til over 22 timers brug. Opladeren kan lade to Xbox controllere på samme tid, mens en headset-standen sikre dit Stealth 600 Gen 2 MAX eller et andet foretrukket headset altid er indenfor rækkevidde. Fuel Dual Controller Charging Station og Headset Stand til Xbox bliver lanceret den 12. december 2022.

“Tidligere i denne uge lancerede vi et helt nyt produkt; Compact VR Charging Station for Meta Quest 2 og vi tilføjer allerede nu et nyt produkt i samme Fuel-familie med Fuel Dual Controller Charging Station, som er officielt licenseret til Xbox.”, siger Juergen Stark, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation. “Med Call of Dutys success and andre store titler der er på vej, er det vigtigt for enhver gamer at have deres spilleudstyr fuldt opladt og gaming-parat. Fuel Dual Charger giver ægte power til spillerne og hjælper med at holde gaming-området opryddet med dets headset-stand.”Forrige indlægLav din personlige Warzone minde video
Næste indlægLet’s Sing 2023
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)