Det er altid rart når et selskab opkøber andre hvis det giver os nye muligheder. Denne gang der er det TURTLE BEACH der har pengepungen frem.

Mulighederne det bringer os ved vi ikke så meget om endnu. Men I kan da lige få den officielle pressemeddelelse, så I kan få en ide om hvad det giver af muligheder:

Turtle Beach Corporation har i dag annonceret overtagelsen af Neat Microphones, som producerer samt sælger digitale USB- og analoge mikrofoner af høj kvalitet. Neat Microphones er kendt for deres produkter som er en kombination af avanceret teknologi og design.  Med overtagelsen af NEAT får Turtle Beach nu muligheden for at udvide på mikrofon markedet der i dag omsætter for en samlet værdi på hele 2,3 milliarder USD, og som oplever en kraftig vækst indenfor det digitale/USB tilbehørs segment, hvor NEAT’s fokus ligger i innovation.  “Vi går ind i det voksende globale streaming- og mikrofonmarked med to betydelige fordele – visionært lederskab og tekniske ekspertise, som begger danner baggrund for nogle af de mest berømte mikrofoner i de sidste 30 år, og dette gælder også et stærkt imponerende 2021-produktsortiment” udtaler Juergen Stark, CEO, Turtle Beach Corporation “Neat passer perfekt sammen med Turtle Beach’s 45-årige arv af lydinnovation og ekspertise, og vi er glade for at byde Skipper Wise, Martins Saulespurens og resten af Neat Microphones-teamet velkommen til familien Turtle Beach.”

Neat Microphones bygger på et stærkt team med en stor erfarring indenfor udvikling og design af nogle af de absolut bedste mikrofoner i verden. Der er blevet lanceret mere end 60 produkter siden virksomheden tilbage i 1995 startede under navnet Blue Microphones.  

Neat’s venter at komme med et stærkt produkt line-up her i 2021 som gerne passer godt til det stigende marked indenfor Gaming, Streaming, Podcasting, Recording, samt Audio Conferencing.