Turtle Beach og ROCCAT’s nye Bluetooth-modeller til konsol- og pc-spillere på farten True Wireless Earbuds leverer en spiltilstand med lav latenstid og 20 timers batterilevetid, et vand- og svedafvisende design og langvarig komfort.

Det bedst sælgende gaming-headset mærke Turtle Beach®, og  ROCCAT® – Turtle Beach Corporations (NASDAQ: HEAR) prisvindende mærke inden for PC-periferiudstyr – præsenterede i dag de helt nye Scout Air™ og SYN™ Buds Air true trådløse gaming-earbuds. Turtle Beach Scout Air og ROCCAT SYN Buds Air true wireless earbuds er designet til konsol- og pc-gamere på farten og til fans af hvert mærke og er kompatible med iOS, Android og andre Bluetooth®-aktiverede enheder som Nintendo Switch™, Windows-pc’er og Mac®. Til mobilspil har Scout Air og SYN Buds Air Game Mode til 60 ms feedback med lav latenstid for at sikre kritisk lydgenkendelse i kamp. De har også 20 timers samlet batteri og er IPX4-klassificeret for sved- og vandtæthed, så det vil ikke være noget problem at lytte til musik eller podcasts, mens du træner mellem spilsessioner. Dobbeltmikrofoner leverer topklarhed, og de medfølgende flere øretip-muligheder giver en behagelig pasform til lange spilsessioner. Funktioner som f.eks. brugerdefinerbare touch-aktiverede kontroller, nemt valg af EQ-forindstillinger, aktivering af Game Mode med lav latenstid og batteriovervågning er tilgængelige via Turtle Beachs Audio Hub-app til Scout Air og via ROCCATs SYN Buds Air-app. Turtle Beachs Scout Air og ROCCATs SYN Buds Air true trådløse earbuds kan forudbestilles på henholdsvis www.turtlebeach.com og www.roccat.com, samt hos deltagende forhandlere i Danmark til DKK 799,00. Begge versioner vil blive lanceret hos alle deltagende forhandlere i Danmark den 21. marts 2022.


“Markedet for mobilspil voksede til næsten 100 milliarder dollars i 2021, og vi fortsætter med at udvide vores portefølje af produkter til mobilspil, så spillere på iOS, Android og Nintendo Switch kan drage fordel af den spilvindende fordel ved at bruge Turtle Beach- og ROCCAT-udstyr,” siger Juergen Stark, formand og CEO, Turtle Beach Corporation. “I denne eksploderende kategori tilbyder Scout Air og SYN Buds Air true trådløse earbuds top lydkvalitet, klarhed og komfort på et niveau, der rammer de høje krav, som konsol- og pc-gamere ønsker, når de er på farten.”


NBA-stjernen Josh Hart, der er fan af og partner med både Turtle Beach og ROCCAT, søger frihed og ydeevne i trådløse høretelefoner, når han rejser, træner og er på farten. Josh samarbejdede med Turtle Beach og ROCCAT tidligt i udviklingen af de nye Scout Air og SYN Buds Air for at sikre, at de opfylder hans aktive mobile gamingbehov. Portland Trail Blazers’ guard tilføjede: “Jeg vil have en fantastisk lydkvalitet, uanset om jeg er hjemme eller på farten, og det er ligegyldigt, om jeg spiller, lytter til musik eller chatter. Jeg har brug for klarhed, komfort og fantastisk lyd, og Scout Air– og SYN Buds Air-earbuds leverer varen.”


Scout Air og SYN Buds Air true trådløse gaming-earbuds er designet til at kunne tilsluttes Bluetooth 5.1-kompatible enheder, Windows-pc’er og Mac-computere. De giver 20 timers samlet afspilningstid, hvoraf fem timer er i eabuds og yderligere 15 timer i opladningsetuiet. Opladningsetuiet har en batteriindikator og kan genoplade earbuds med fem timers batterilevetid på kun 15 minutter. Turtle Beachs Scout Air og ROCCATs SYN Buds Air har også Game Mode med 60 ms lav latenstid for at sikre kritisk lydgenkendelse i kamp. Scout Air og SYN Buds Air er også klar til fitnesscenteret eller udendørs uden bekymringer takket være deres IPX4-klassificerede sved- og vandafvisende design. Indbyggede dobbelte mikrofoner leverer krystalklar chat, og tre sæt udskiftelige ørepropper giver en sikker og behagelig pasform til brug hele dagen.