Turtle Beach er aktuelle med det anderledes Turtle Beach Stealth 300 som primært er rettet mod konsoller. Det anderledes er, at det er et aktivt headset med 3,5 mm jack-stik. Normalt er alt med 3,5 mm jack passivt hvilket betyder at det reelt ”bare” er et par højtalere over øerne. Turtle Beach Stealth 300 er aktivt med indbygget forstærker og equalizer. Selvom det markedsføres til konsoller så kan det anvendes til alt som har 3,5 mm jack.

Når Turtle Beach Stealth 300 har forstærker så betyder det også at der skal strøm til og det kræver et batteri. Så headset skal lades med en helt traditionel USB lader eller fra din konsol. Det findes i en blå PlayStation udgave og en grøn Xbox udgave. Du skal ikke lade dig narre. Der er ikke andet end farven til forskel. Ellers er det en traditionel formgivning med ovale kopper og justering i bøjlen over hovedet. Kopperne er med åndbart blødt stof som også er behagelig efter lang tids brug.

Der er en ekstra fin detalje for alle os som anvender briller. Der hvor brillestængerne sidder er skummet i kopperne blødere. Det betyder at brillestængerne ikke presses så hårdt mod hovedet. Kopperne kan drejes så det ikke fylder så meget at opbevare eller transporterer. Hele vægten er imponerende lav som du kan se på vægten efter en tur i køkkenregionerne. Mikrofonen sidder på en stang og du muter dig selv ved at bevæge den op i lodret. Skal du ikke bruge den kan den skubbes yderlige tilbage så den falder i med designet. Fint lavet.

Teknisk så er mikrofonen også bedre end hvad jeg normalt oplever på headset i denne prisklasse. Den formidler din stemme klart og tydeligt. Du kan skrue op og ned for styrken på knappen på venstre kop. Her finder du også tænd/sluk og equalizerfunktionen. Hvor du med et passivt headset må affinde dig med hvad din konsol producerer af lyd kan equalizeren benyttes til at give et bedre lydbillede. Der er fire indstillinger Signature Sound, Bass Boost, Bass + Treble Boost og Treble Boost. Det er op til smag og behag samt hvad det er for et spil, om det er det ene eller det andet som passer bedst. Min favorit er Bass + Treble Boost som jeg synes giver den mest svulstige lyd.

Da det er kun skal anvende batteriet til at forstærke lyden mens det stadig får signalet gennem et kabel har det en levetid på op til 30 timer. Det er faktisk mere end tilstrækkeligt til langt til fleste. Det er sjældent jeg spiller så længe af gangen. Det har desværre ikke passiv tilstand hvis batterierne går flade. Hvilket er den eneste funktion jeg godt kunne tænke mig. Nå ja og så at der benyttes USB-C stik til ladning. De er bare lettere at bruge fordi de ikke skal vendes rigtigt.

Turtle Beach Stealth 300 udfylder området mellem de passive og rene wireless headsets. Muligheden for at kunne justere lydstyrke og have equalizerfunktionen giver et mere fyldigt lydbillede. Fordi det får lyden gennem et kabel er det også lettere end mange wireless headsets. Turtle Beach Stealth 300 er et headset som du helt sikkert vil blive glad for.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAtlas serien fra Turtle Beach ude nu
Næste indlægSuper Mario Party anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
turtle-beach-stealth-300-anmeldelseTurtle Beach Stealth 300 udfylder området mellem de passive og rene wireless headsets. Muligheden for at kunne justere lydstyrke og have equalizerfunktionen giver et mere fyldigt lydbillede. Fordi det får lyden gennem et kabel er det også lettere end mange wireless headsets. Turtle Beach Stealth 300 er et headset som du helt sikkert vil blive glad for.