Er man på udkig efter et solidt headset til bl.a. PlayStation og som indeholder fede features, så har Turtle Beach lige noget for dig. Deres seneste headset kaldet Stealth 700 Gen 2 Max, bringer rigtig mange lækre features med sig. Dette headset er designet med PlayStation i tankerne, men kan bruges med godt og vel alt der har en bluetooth forbindelse. Kunne den gå hen og blive årets julegave hit?

Før vi går godt i gang med Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max, så vil du sikkert gerne vide hvad der er med i pakken ikke?

Med i kassen finder du:

  • Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max
  • Wireless USB Transmitter
  • USB-C Charging Cable
  • Quick Start Guide
  • “Turtle Beach” klistermærke

Top design!

Selve designet af Stealth 700 Gen 2 Max er ret robust og virker bestemt ikke billigt. Materialet er af plastik, men den gode af slagsen. Næsten hele konstruktionen, er blød og lækker af røre. Når man bære den på hovedet, så føles det som at blive puttet af en pude ved begge øre.

Turtle Beach har gjort meget for komforten, og selv efter nogle timers brug, virker det hverken lummert eller svedende at have på. Ens øre er bliver omsluttet af deres Aerofit Cooling Gel design. Derudover er hver pude også udstyret med memory foam, så de er behagelige at have på i mange timer.

Den højre pude, er godt vel helt glat og fri for knapper osv. Alt til at have kontrol over diverse features, sidder i venstre pude. Her har man på bagsiden placeret knapper, hjul og mikrofonen. Det hele er placeret så det er let tilgængelig og forstyrre mindst muligt.

Dette er ikke den første model der findes af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2. Det lille “Max” til slut i navnet, indikerer en forbedring over den tidligere model. I “Max” modellen, får man et forbedret batteri, der kan give dig optil 40 timers brug på bare én opladning. Efter mange timers og dages brug, har jeg endnu ikke behøvet at oplade headsettet. Så her holder de bestemt hvad de lover.

Fuld kontrol!

Hvis vi tager fat på den kontrol du har over Stealth 700 Gen 2 Max, så er der faktisk en del du kan have styr på. Som førnævnt er alle knapper osv. på venstre ørepude. Her finder vi på bagsiden power, bluetooth og multi-funktions knappen. Over disse er der hele 2 hjul; den øverste er til volumen og nedenunder er der et hjul til lydstyrken på din mikrofon. De 3 funktions knapper er placeret sådan, at den midterste ligger fladt med resten af ørepudens design. På den måde er knapperne lettere at skelne fra hinanden, da man ellers ville komme til at fumle lidt med at ramme den rigtige knap. Det fungere rigtig fint.

Udover styring af features på selve headsettet, så kan du ved siden af downloade en app (Android/iOS) hvorfra du kan tilpasse alt yderligere. Fra applikationen kan man vælge hvilken lydprofil man ønsker. Er man f.eks. til mere bass, eller vil man høre mere vokal når musikken spiller, så er der råd for det. Herinde kan du også manuelt styre lydniveauer. Derudover kan man også tænde og slukke for Turtle Beach featuren Superhuman Hearing, som forstærker visse lyde under gameplay.

Multi-funktions knappen på headsettet kan også tilpasse her, hvor du selv bestemme hvilken funktion knappen har, alt efter hvordan headsettet er tilsluttet. På PlayStation og PC kan man vælge at knappen har kontrol over Superhuman Hearing, Game Presets og Mic Noise Gate. Derudover har PC en ekstra valgmulighed, hvor man kan sætte den til Multi-function, hvor hvis man f.eks. høre musik eller ser film på ens PC, så kan man starte og stoppe afspilningen via knappen.

Hold forbindelsen

Selvom denne udgave af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max specifikt er designet til brug med PlayStation og PC, så kan den bruges til godt og vel, alt andet også. Selvfølgelig fungere den ikke sammen med Xbox konsollerne, for her kan man få et andet Stealth 700 Gen 2 Max som er designet til Xbox One og Xbox Series X|S.

Du kan tilslutte headsettet via Bluetooth, men i pakken får man en USB dongle, som du kan kaste i enten en PS4, PS5, PC eller Nintendo Switch. På den måde får du også fuld udbytte af Superhuman Hearing, hvis dette er en feature man ønsker at bruge. På selve USB donglen, er der en lille knap du kan skyde til side, alt efter om det er en PS eller PC du tilsutter headsettet til.

Det smarte ved Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max, er at man kan udover at have den forbundet til ens konsol eller PC via USB stikket, så kan man også have den forbundet til ens smartphone over Bluetooth. Det vil sige, at i mens du spiller, kan du høre musik eller tage imod et opkald. Det er utrolig smart, og efter at have testet det nogle gange, så kan man kun synes at det er super nyttigt. Så er det slut med at skulle af med headsettet og stoppe ens spil.

Lyd, EQ og Superhuman Hearing!

Når det kommer til lyden, så bliver man bestemt ikke skuffet her. Uanset om det er spil, musik eller film, så får man rigtig klar og god lyd ud af hver højtaler. Der er en god tyngde i lyden, specielt når man er i action tunge spil, hvor der virkelig bliver givet gas på lydsiden.

Hvis man ønsker at have mere kontrol over lyden, så kan via den medfølgende app justere på EQ’en. Her kan man tilvælge om der skal være mere bass og treble. Du kan også lave din helt egen lydprofil, så du kan få det lige som du vil have det, til din smag.

Turtle Beach har deres egen lyd-feature som findes i udvalgte headsets og controllers, kaldet Superhuman Hearing. Dette er også tilgængelig i Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max. Featuren virker når du har tilsluttet headsettet via den medfølgende USB dongle. Man skal blot trykke på Mode knappen bag på venstre ørepude, for at aktivere den.

Men Superhuman Hearing, hvad gør den egentlig? Hvis man nu f.eks. spiller Battlefield, Call of Duty eller lignende, hvor det er alpha omega at kunne høre, hvor ens modstander befinder sig, så kan man med fordel bruger Superhuman Hearing. Med den slået til, forstærkes selv de mindste lyde såsom fodskridt. Har brugt den rigtig meget i COD Warzone 2.0, hvor det har redet min røv, optil flere gange. En imponerende god feature, som kan rede dig fra nogle kills.

Denne model af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max er som sagt, designet med PlayStation i tankerne. Derfor har Turtle Beach gjort headsettet i stand til at bruge 3D Audio. Med 3D Audio, får man forbedret spatial surround sound, sådan at man rigtig kan høre hvor lydende kommer fra inde i spil.

Indbygget mikrofon? Jo tak!

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max har en indbygget mikrofon, som man lige kan tippe ned foran på venstre ørepude. Når den ikke er i brug, så går den flot i ét med resten af headsettet, og man glemmer nærmest at den er der.

Den er nem at tippe ned, og den kan rettes lidt til, sådan at den passe til der hvor din mund befinder sig. Ens tale og lyd, går klart igennem. Den klare sig rigtig flot til både chatlyd, men også til at tage i mod opkald over ens telefon.

Er Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max dét værd?

Bestemt ja, og alle kan være med. Opsætningen er let nok, og den applikationen man skal downloade ved siden af, om end det er Android eller iOS, er til at finde ud af. Det er lækkert med mængden af indstillinger man kan rode rundt med, for at lyden er helt som man gerne vil have det. Headsettet fungere perfekt til gaming, musik og film. Ikke mindst det forbedrede batteri, gør det muligt at kunne bruge i mange timer, før der skal tænkes på at skulle have det opladet igen.

Hvad gamer headsets angår, så er Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max i den grad værd at kigge efter. Med rigtig god lyd, en masse features og lækkert design, så er det svært ikke at lade sig imponere af den. Selvom denne model af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max er specielt designet til PlayStation, kan den bruges sammen med næsten alt, dog er Xbox undtaget. Komfort, features og lyd går hånd i hånd. Så alt i alt, er Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max et lækkert headset!

Tak til Turtle Beach, for at gøre anmeldelsen muligt.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægMonster Hunter Rise udkommer 20. januar
Næste indlægEPOS lancerer opdateret GSX 1000 2nd edition
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
turtle-beach-stealth-700-gen-2-max-ps4-ps5-anmeldelse Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max er ultra fed! Hvad gamer headsets angår, så er denne i den grad værd at kigge efter. Med rigtig god lyd, en masse features og lækkert design, så er det svært ikke at lade sig imponere af den. Selvom denne model af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max er specielt designet til PlayStation, kan den bruges sammen med næsten alt, dog er Xbox undtaget. Komfort, features og lyd går hånd i hånd. Så alt i alt, er Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max et lækkert headset!