EPOS, som er eksperter på lyd, har afsløret deres nye eksterne lydkort –GSX 1000 2nd edition. Den nye version, som bygger på den i forvejen store succes fra GSX 1000, kommer i et opdateret design med forbedret ydeevne for mikrofonerne og USB-C-forbindelse. Enheden kommer også med uovertruffen 7.1 surround sound, og det er muligt at tilpasse lydprofiler til gamerens eksakte præferencer uden at gå på kompromis med lyden i gamechatten. GSX 1000 2nd edition leverer en sublim lydoplevelse sammenfattet i én ekstraordinær enhed.

Nyt og opdateret design

Den nye version af GSX 1000 har desuden et opdateret sort design og introduceres nu i et moderne visuelt udtryk med et nydesignet Windows-synkroniseret volumenhjul og touchscreen LED-display. Lydkortet er nu forbundet med USB-C, hvilket er en forbedring af mikro-USB-kablet fra det originale GSX 1000. Mikrofonens ydeevne er ligeledes opdateret med en opgradering af kommunikationssporet for at levere krystalklar stemmeoptagelse via det opgraderede 16-bit/48KHz lydspor.

Kontrollerede og tilpassede lydoplevelser

Den højteknologiske lydmotor giver øget fordybelse og forbedret ydeevne på lyd. Med tilpasselig 7.1 surround sound tilbyder GSX 1000 2nd edition dyb men naturlig bas, præcise mellemtoner og klare høje frekvenser for at levere nøjagtige lydsignaler. Gamere kan bruge indstillingen direction sounds option til at aktivere lydforstærkningen i alle retninger, hvilket giver en overhånd i online matches. Specifikke forindstillinger på lyd som “Story”, “Esports” og “Neutral” er inkluderet.

Separate lydstrømninger

Det er essentielt for enhver gamer at kunne balancere lyden fra spillet og stemmechatten. Med separat kontrol over lyden fra spillet og stemmechat er det muligt for brugere at justere mikset på farten og på den måde sikre at kommunikationen kan skære igennem det kaos, der kan opstå i kampe. GSX 1000 2nd edition gør det muligt for gamere nemt at justere lydmikset. De tilpasselige lydmuligheder inkluderer surround sound, efterklangstid, EQ og direkte lyd alt sammen i kombination med at stemmechatten forbliver klar og ubehandlet.  

Pris og tilgængelighed GSX 1000 2nd edition er tilgængelig på EPOS’ officielle hjemmeside og hos udvalgte forhandlere til vejledende udsalgspris: 1499 DKK