Ubisoft annoncerer Ghost Recon Breakpoint

0
425

Ubisoft kunne idag løfte sløret for det næste Ghost Recon spil. Nu ved vi endelig lidt af historien og ikke mindst spillet titel, Ghost Recon Breakpoint.

I Ghost Recon Breakpoint skal du sammen med 3 andre på dit hold af Ghost soldater, tage kampen op mod gruppen kaldet Wolves. I spidsen for fjenden finder vi karakteren Cole D. Walker som er en tidligere Ghost medlem. Han bliver spillet af skuespilleren Jon Bernthal.

Ved spillets udgivelse vil der være både PVE og PVP indhold der er skabt til at spille sammen med andre eller alene. Alt hvad du foretager dig, vil være tilgængelig omend du spiller på den ene eller anden måde. Der vil være masser af loot og indhold til at personliggøre din Ghost.

Denne gang bliver du kastet ned i et nyt sted kaldet Auroa. Landet vil være en blanding af øer med forskellig terræn. Her kommer du til at opleve skove, snedækkede bjerge, vulkaner, sandstrande og meget mere.

Gruppen Wolves og deres leder Cole D. Walker har kontrol over Auroa og de er også førende indenfor brugen og skabelsen af avancerede droner. Det er din mission at stoppe ham, koste hvad det vil!

Ghost Recon Breakpoint udkommer den 4 Oktober 2019. på PS4, Xbox One og PC.