Ubisoft Forward blev streamet på nettet i dag og der var en mindre blanding af nye og annoncerede spil. Ubisoft har været udsat for en række leaks i denne uge, så derfor var der ikke særlig meget der overraskede. Men vi har samlet showet i et lille recap her med trailers, info mm. Let’s go!

Watch Dogs: Legion – Udgivelsesdato og gratis opgradering!

Watch Dogs: Legion var nok det største spil der stjal showet og med god grund. Her får du en åben-verden sat i London og den er spækket med ting at lave.

Du spiller ikke som bare én karakter, men som mange. Rigtig mange! Du kan være hvem som helst i byen og alle har en baggrund, personligheder, dialog og features du kan benytte. Alt efter hvilken person du bruger, kan du takle missioner anderledes. Men det er op til dig, at finde de rette folk til missionerne.

Det bedste er også at hvis du køber spillet på de nuværende platforme, så kan du gratis opgradere til next-gen konsollerne. Cool!

Watch Dogs: Legion udkommer d. 29 Oktober på PS4, Xbox One og PC.

Udkommer også på PS5 og Xbox Series X.

Hyper Scape – Åben beta starter nu!

Er du til battle royale spil, så giv Hyper Scape et skud. Fra og med i dag, kan du deltage i spillets åbne beta på PC via Uplay.

Du kan spille Hyper Scape sammen med venner, andre online eller helt solo hvis du foretrækker det. Hvis du vælger at gå solo, så er du “kun” oppe mod 99 andre personer. Uha!

Hvis du deltager i den åbne beta, så vil dine fremskridt blive taget med over i spillet, når den udgives.

Hyper Scape udkommer senere på året til PS4, Xbox One og PC.

Far Cry 6 annonceret (officielt)

Et af de leaks der har været i ugens løb, har inkluderet Far Cry 6. Nu ved vi endnu mere om spillet, udgivelsesdatoen og mere til.

Spillet finder sted i Yara, hvor alt er kaos. Det er et tropisk paradis, men her hersker diktatoren Anton Castillo, spillet af Giancarlo Esposito (Breaking Bad). Han vil have nationen på rette køl igen, men det kræver at hans søn følger i hans fodspor.

Spillet vil også benytte sig af gratis opgradering fra PS4 -> PS5 og Xbox One -> Xbox Series X, når de nye konsoller udkommer.

Far Cry 6 udkommer d. 18 Februar 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia, Epic Games og Uplay.

Assasin’s Creed Valhalla udgives til November

Vi har allerede set en del af det kommende Assasin’s Creed Valhalla og i dag så vi endnu mere.

Som man kan se i videoen, så bliver der denne gang lagt meget vægt på hvordan du kæmper og bruger dine færdigheder til komme til magten. Som viking mand el. kvinde, skal du udforske det gamle England, få din base til at gro og opbygge en politisk magt, så du kan skabe et nyt hjem i England.

Spillet vil bla. byde på raids, hvor du sammen med dine krigere, angriber Saxon tropperne og dermed bringer ære, ressourcer og valuta tilbage til dit folk.

Har du spillet de seneste AC spil, så har du allerede en god idé om hvad der er i vente. Men her vil være meget at udforske og se. Men det handler ikke kun om at være en brutal viking, da du også vil kunne sejle rundt, fiske, gå på jagt, deltage i druk spil og meget mere.

Assassin’s Creed Valhalla udkommer d. 17 November 2020 på PS4, Xbox One, Stadia og PC.

Udkommer også på PS5 og Xbox Series X. Her inluderet gratis opgradering fra nutidens konsoller til next-gen konsoller.

Senere på året kommer der endnu en Ubisoft Forward og hvad den har at bringe, det må tiden vise. Men vi er spændte på at se mere fra de kommende spil, når de udgives senere på året og i 2021.