Ubisoft startede ud med et farverigt danseshow og så indtog Aisha Tyler ellers scenen. Det er 5 gang hun er vært ved showet og hun holder det gode humør og smider nogle f-bombs. Underholdende og stærke titler var på programmet.

Her har du showets highlights!

Just Dance 2017 – Dans dans dans!

Det er tid til at vrikke med hofterne til en ny omgang Just Dance 2017. Nyt musik og trin at lære, for at mestre kunsten i at . . . jah, danse!

Ghost Recon Wild Lands – Stop korruptionen

Spil alene eller optil 4 i co-op, hvor det gælder om at stoppe et narkokartel i en åben-kriminel-verden. Du har fuld frihed til at gøre netop det DU vil. Udryd fjenden, få fingrene på oplysninger og kom ud i en fart! Med et bredt udvalg af køretøjer, våben og måder at spille på er der masser at glæde sig til.

South Park: The Fractured But Whole – Superhelte til undsætning!

Med masser af sjofel humor og de velkendte stemmer fra serien, tager børnene i South Park nu trikorten på. Byen har brug for hjælp og alle må du gøre deres for at blive rigtige helte. . .  eller nærmere bare tjene bunkevis af penge på at lave superhelte film. Du vælge selv dine specielle evner og så er det bare igang.

Alle der køber South Park: The Fractured But Whole vil få South Park The Stick of Truth med gratis på den platform man vælger. Fan af serien, er det her du skal smide dine penge.

The Division – Fremtidig DLC og Survival

Ubisoft har planer til The Division langt ud i fremtiden. Ikke nok med at der kommer nogle fede DLC udvidelser, får vi også lidt lækkert gratis gear.

Survival byder på non-stop overlevelse. Undersøg alle afkroge for genstande der vil sikre at dit liv varer lidt længere. Men verdenen er hensynsløs og faren lurer over alt da mange andre også har samme planer som dig. Derfor gælder det om at stå sammen og hjælpe hinanden mod målet.

Eagle Flight – Fantastisk VR skønhed

Vær fri og flyv ud i en fantastisk flot verden sat i et overgroet Paris der bare venter på at blive opdaget. Lige fra gaden til skyerne, gælder det om at suse rundt og i VR.

Man kan spille mod andre i en game mode kaldet Crab the Prey. Her gælder det om at fange sit bytte og bringe det tilbage til sin base. Holdet med det mest bytte, vinder!

Star Trek Bridge Crew – Enterprise i VR

Er du vild med Star Trek, bliver du helt tosset med dette spil. Påtag dig en rolle sammen med andre og indtag pladserne på Enterprise og hjælp hinanden ud i Star Treks verden. Alle skal gøre deres for at missionen vil lykkes. Fuld realiseret VR oplevelse giver det ultimative følelse af at være i Star Trek’s verden.

For Honor – Bered dig på kamp!

Gør dig klar til kamp i en krig der har eksisteret i tusinde af år. Spil som en rider, samurai eller viking og bring ære og stolthed tilbage til dit folk. Her vil være en hær af fjender at nedkæmpe og en spændende historie til mange timers hack n’ slash.

Grow Up – Sød robot eventyr

Sidste år så vi den lille robot i Grow Home lære om sine omgivelser og hvordan verdenen hænger sammen. Denne gang vil han lære at vokse op og kende til sin evner. Fra hans hjemplanet og til månen, går turen kun op ad!

Trials of the Blood Dragon – Fushion på steroider

Trials har fået sig en gevaldig overhaling og er gået i fushion med Far Cry Blood Dragon stilen. Oplev en forunderlige verden i bedste 80’er stil, 8-bit musik og skøre indfald.

Assassin’s Creed – Kom med bag filmen

Til December kommer Assassin’s Creed i biograferne. Med Michael Fessbender i hovedrollen, ser det ud til vi får en rigtig fed film. Her kan du få et lille indblik i, hvad der ligger bag filmen.

Watch_Dogs 2 – Hack San Fransisco!

Dedsec styre byen med hård hånd og du er ved at blive en del hacker gruppen. Hele San Fransisco er din legeplads! Hack alt i byen og brug værktøjer som en drone til at få netop det forspring du har brug for. Byen vil være 3 gange større end Chicago i det første Watch_Dogs. Det giver tonsvis af flere muligheder. Men selvom det hele er blevet større, er der fyldt med liv over alt og altid noget at lave. Du spiller som Marcus, en ung hacker i Dedsec, der er ude på at have det sjovt. Marcus er super agil og med ham er det lettere end nogensinde at bevæge sig rundt i byen ved hjælp af parkour.

Sony har haft et tæt samarbejde med Ubisoft og dermed vil alle PlayStation ejere få Watch_Dogs 2 DLC før alle andre.

. . . Nåh ja, Watch_Dogs får sin helt egen film! Med den kommende Assassin’s Creed film, vil Ubisoft arbejde sammen med Sony pictures og levere et frisk hacker eventyr til det hvide lærred. Vi ved ikke mere end det på nuværende tidspunkt, men hold øje med mere info i fremtiden.

STEEP – Ekstrem sne-sport i nye højder!

Har du altid drømt om at stå på snoboard eller skydive ned af et gigantisk bjerg, men tør ikke? Så er spillet her noget for dig. I STEEP kan du vælge en bjergtop at starte ud på og så går det ellers bare nedad. Deltag i konkurrerende events og nå først i mål. Hop ud over kanten, lav nogle tricks og oplev den sussende fornemmelse af fart og spænding på vej ned ad bjergryggen. Uanset hvilken rute du tager ned af bjerget, kan du altid gense din tur, styre kameraret og dele gameplay klip med vennerne.

Hvad siger i til det og var der noget der kunne bruges? Lad os høre hvad du synes her eller på Facebook.