Indtil videre har Unrailed! kun været tilgængelig via Steams Early Access program. Spillet er snart klart til at ryge ud i en fuld version.

Under dagens Nintendo Swowcase blev der nemlig løftet sløret for at spillet kom i en konsol version. Og dette betyder på samme tid at spillet også går ud af sin Early Acces fase. Læs eventuelt vores preview af Unrailed!.

Vi har fået tilsendt en lækker pressemeddelelse som vi hermed deler omkring Unrailed!:

Unrailed! går i fuld launch med den vilde co-op action til både konsoller og PC den 23. september!

Efter en succesfuld Early Access periode på Steam, vil det skæve coop hit ikke kun udkomme i til PC, men også på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Hamburg, Tyskland – 18 august 2020 – Daedalic Entertainment og Indoor Astronaut er stolte over at kunne annoncere deres succesfulde Steam Early Access titel Unrailed! Datoen er sat til full release den 23. september på PC, Nintendo Switch, Xbox One og PlayStation 4.

Unrailed! er den ultimative venskabs test: Man får oplevelsen af at skal arbejde sammen i lokal eller online multiplayer med op til fire spillere til at guide jeres tog gennem farligt terræn. Fyldt med forhindringer og forstyrrende lokalt vildnis, skal toget ledes sikkert til næste station.  Kommunikation og samarbejde er af yderste vigtighed for at sikre at i altid har nok ressourcer til at bygge nye skinner, forhindre toget i at overophede og til at undgå dyr der kan komme i vejen. Uden evnen til at træffe hurtige beslutninger og strategisk planlægning vil dit tog hurtigt blive afsporet, hvilket blot gør spillet endnu mere udfordrende — specielt i team versus mode hvor det handler om at bygge det længst mulige spor.

Når Unrailed! launcher den 23. september, bliver det med en helt ny biom og flere vogne. Den nye Mars biom er den absolut mest udfordrende, da den inkluderer et farligt miljø med mystiske genstande der blokerer din vej og dit tog.  Du får stor brug for dine energy shields og din evne til at navigere sikkert gennem rummet for at undgå en katastrofe. 

Derudover vil det fulde release på PC og konsoller indeholder alle de opdateringer fra Steam, såsom: 

  • Nye Wagons: The mine wagon, break wagon, collector wagon og slot machine wagon kan hjælpe dig med at samle ressourcer og redde dig ud af knebne situationer
  • Single Player Mode: Et single-player mode med bots til at erstatte dine venner – Du kan give dem ordrer og de vil adlyde uden noget brok!
  • Sandbox Mode: En sandbox mode hvor du kan opgradere dit tog lige fra starten, med alle de features du allerede har unlocked
  • Nye Character Models 
Selvom det er en Switch trailer gælder den alle platforme.