Efterfølgeren til storhittet Unravel har kunne glæde mange. Nu kan det også skabe glæde på Nintendo Switch.

Ud af det blå oven på den store Nintendo Direct i går, har Nintendo løftet sløret for Unravel Two på Switch:

Så som I kan se, så udgives Unravel Two den 22. marts på Nintendo Switch.

Forrige indlægFrozen 2 teaser trailer ude nu!
Næste indlægJUMP FORCE – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)