BenQ, en af markedets førende producenter af skærme og projektorer, annoncerer nu V7000i og V7050i, to ægte 4K short-throw laser TV-projektorer med HDR-Pro, CinematicColor og indbygget Filmmaker Mode til perfekt gengivelse af spillefilm. V7000i og V7050i er begge perfekte til en krævende filmelsker, som leder efter en projektor til selv oplyste rum, og som stadig byder på farvestrålende og intense farver – med op imod 1,3 gange så meget farveintensitet som andre laser-TV’er i samme kategori.

Begge projektorer kan projicere et billede på op imod 100 tommer og har indbygget Android TV. Det flotte, men underspillede udseende stjæler ikke opmærksomhed fra filmen og gør de to projektorer perfekte til at have stående i stuen eller hjemmebiografen.

EISA AWARD 2021-2022  
Begge de nye projektorer er sammen med Ambient Light Reflection-skærmen (ALRS01) blevet kåret som vindere af den prestigefyldte EISA Award Best Product 2021-2022 inden for Home Threatre Display & Video-kategorien for det bedste Laser-TV-system 2021-2022. EISA’s ekspertpanel består af medlemmer fra 60 teknologiske magasiner, hjemmesider og social media-kommentatorer fra 29 lande, herunder Norden, som er specialiseret i HiFi, home theatre, billedgengivelse, video og lyd samt mobilteknologi. Hvert år kårer EISA de bedste produkter inden for hver sin kategori.

“Med kombinationen af det store billede fra en projektor og brugervenlig installation og betjening som på et fjernsyn, tilbyder BenQs V7000i (hvidt chassis) og V7050i (sort) bekvem hjemmebiografspænding i høj kvalitet. Opsætning er en leg, takket være et integreret fokusmønster, måleværktøj og keystone-korrektion, mens den medfølgende dongle introducerer Android TV til video-on-demand-apps, stemmestyring med mere. Byggekvalitet og design er luksuriøst, lydoplevelsen fra de frontvendte stereohøjttalere er klar og robust, og 4K HDR-afspilning drager fordel af naturtro farver, skarpe billeder og levende kontrast – især når det bruges med BenQs valgfri 100-tommer ALR-lærred (Ambient Light Rejection). Dette er en overlegen alt-i-en-løsning,” forklarer EISA i deres beskrivelse.

Afløser fjernsynet
Selv i et oplyst rum kan alle de enkelte 8,3 millioner pixels tydeligt ses, og det ægte 4K UHD-billede fra projektoren står knivskarpt og levende. Med BenQs eksklusive CinematicColor-teknologi nås der rige farver og præcise farveovergange, takket være en 98 procent dækning af DCI-P3 farverummet. Derudover byder HDR-PRO på HDR10 og HLG-support.

V7000i og V7050i har desuden begge Filmmaker Mode: En funktion der via CinematicColor-teknologien genskaber film og serier præcis, som filmproducenten og instruktøren har skabt det og gengiver dermed filmen så præcist som muligt.

Begge de to projektorer kan desuden sluttes sammen med lydsystemer via dual HMDI 2.0b- og SPDIF-porte. Dertil kommer de indbyggede treVolo-tunede 5Wx2 virtual surroundsound-højttalere, som kan give en imponerende lydoplevelse i sig selv, taget deres størrelse i betragtning.

Dertil kommer den indbyggede Android TV-funktion, som omdanner din projektor til et fuldt funktionelt underholdningssystem uden brug for andre enheder. Med Android TV kan du installere en lang række Android-apps, herunder streaming-tjenester, så du kan tilgå alle dine TV-serier og film.

Ambient Light Reflection-skærm (ALRS01)
For det bedste billede anbefales det at benytte ALRS01-lærredet fra BenQ. Lærredet har en særlig zigzag-struktur, som absorberer 93 procent af det omkringværende lys, så beskueren kan nyde billedet uden refleksioner fra vinduer, lamper eller lignende.