Hvis du gerne vil spille Valorant men ikke har en PC, så læs med her.

Riot har nemlig som en del af fejringen af deres 1 års dag for Valorant annonceret Valorant Mobile. Læs meget mere om det her:

Riot Games FPS Valorant™ har nu passeret de 14 millioner aktive PC spillere og over en halv milliard spil spillet i det første år. Nu bekræfter Riot at de udvider denne franchise til mobilen

Los Angeles – 2. juni, 2021 – Riot Games har i dag løftet sløret for at de gennemsnitlig har over 14 millioner aktive VALORANT PC spillere i hele verdenen. Riot´s Free to Play spil så dagens lys for første gang for præcist et år siden den 2. juni 2020.
Efter en succesfuld lukket beta og den globale udgivelse, fik spillet hurtigt etableret sig en fast fanskare og blev hurtigt en af de FPS titler som alle snakkede om på PC. Et år er gået og nu er over en halv millard spil blevet spillet. VALORANT er et spil som er under konstant udvikling. Riot er ved at forberede en udvidelse af denne franchise. Det starter med VALORANT Mobile, så endnu flere spillere verdenen over har mulighed for at spille med.


“Et af vores vigtigste mål var at skabe tillid og respekt i det globale FPS miljø. Vi vil også bevise at vi er tro omkring det fundament vi har bygget op på det år spillet har været ude” siger Anna Donlon, Executive Producer på VALORANT. “At se vores community vokse og indse at at det er gået over al forventning, det sætter vi stor pris på. Det bliver skønt at kunne tilbyde spillet til endnu flere spillere verdenen over”.


Under et år efter VALORANT´s 2020 debut startede VALORANT Champions tour for at gøre spillet mere konkurrencedygtigt. VALORANT Champions Tour er et globalt esports program med 3 forskellige stadier. Challengers, Masters og Champions. Den næste store del af VALORANT Champions Tour (VCT) kulminerede i de forløbne uger i Rejkavik på Island. Ifølge målinger vil finalen stå mellem Sentinels og Fnatic med en seerskare på omkring én million seere og en gennemsnits minut visning på over ottehundrede tusinde. 


Som følge af VALORANT´s 1 års milepæl, vil Riot stå for en måneds lang fejring, hvor spillere og fans kan  få fingre i en masse belønninger. Der startes blandt andet ud med et spiller kort som man kan få kvit og frit og et gratis event pass for at fejre det.
VALORANT er et Free to Play spil hvor præcision og hurtighed er i højsædet. I VALORANT sættes 2 hold af 5 spillere op imod hinanden. Det er runde baseret og der spilles som bedst ud af 24 runder. Dette gør spillet meget konkurrenceminded og giver et gameplay i højt tempo. Riot går all in her og sørger for den bedste oplevelse. Der er investeret i hele 128 globale servere som sikre os at kunne spille uden problemer. Anti cheat forebyggelse er også noget der gøres meget for.


For flere detaljer om VALORANT og VALORANT Championship Tour besøg www.PlayVALORANT.com og www.VALORANTesports.com .