Ubisoft’s open world shooter Far Cry 4 udkommer 21. november. Der kan selvfølgelig ikke være et Far Cry spil uden en ny eksotisk lokalitet. Vi har haft bounty ø’er og afrikanske sletter og denne gang tager Ubisoft os med til det fiktive land Kyrat, der skal forestille at ligger i det bjergrige Himalaya. Det betyder også at der er masser af nye eksotiske dyr. Hvor bl.a. jeg glæder mig til at se hvordan elefanterne bliver brugt. I Far Cry 3 kunne du anvende en hangglider og denne gang så er bjergene nogets større og derfor er en af de helt nye elementer et wingsuit. Du kan så base jumpe fra nogle af de høje tinder. Du kan se hvordan ser ser ud i spillet i videoklippet oven for. Ubisoft har også denne video hvor Jokke Sommers viser virkeligheden udgave af Far Cry 4’s wingsuit.

FC4 pega minDer skal selvfølgelig også være en skurk. Denne gang er det den flamboyante Pagan Min der har udråbt sig til konge over Kyrat. Pagan der oprindeligt var døbt Gang, er søn af en lavt rangerende mafia boss i Hong Kong. Pagan har langt større ambitioner end sin far, som han efter sigende har slået ihjel. Pagan bruger en stor del af formuen på at finansiere sin privat hær. Den benytter han til at storme palasset sammen med en lille gruppe af Royalister for at tage magten. Royalister bliver likvideret og Pagan udråber sig selv til konge. Som øverste leder får Pagan og Den Kongelige Hær hurtigt styr på handel og transport af heroin på bekostning af alle andre former for forretning. Den store mænge af penge er som benzin på Pagans flammende storhedsvandvid.

Du er selvfølgelig historiens helt og ind på scenen træder du i skikkelse af Ajay Ghale, født i Kyrat og opvokset i USA. Du er blot kommet til Kyrat for at efterkomme din mors ønske om at hendes aske bliver placeret i et helligt skrin i fødelandet. Du møder selvfølgelig Pagan Min som noget af det første. Her oplever du på første hånd hvordan den brutale Pagan leder landet og snart går den vilde jagt sammen med frihedskæmperne som kaldes The Golden Path.

Vi glæder os til en underholdende rutsjebanetur med Ubisoft’s fascinerende Far Cry 4 univers 21. november.