carving-feat-840x420

Det ser ud til at Oktober bliver en ganske god måned for gamere rundt om i verden. Vi glæder os skam også på Gamerslounge til Oktober som byder på en masse lækre titler. Jeg vil prøve at præsentere de største af titlerne til Xbox One og Playstation 4 her, så i har lidt at glæde jer til.  Den første titel som jeg vil starte med er ‘Disgaea 5: Alliance of Vengeance’

6 Oktober

Disgaea-5_cover

‘Disgaea 5: Alliance of Vengeance’ er måske ikke et såkaldt mainstream spil, men det er et spil som allerede nu har fået en masse ros med på vejen. Der er rigtig mange fans af ‘Disgaea’ serien som ser meget frem til nummer 5 i serien, der skulle have det bedste gameplay nogensinde. Spillet udkommer d. 6 Oktober og er en eksklusiv Playstation 4 titel.

7 Oktober

uncharted-the-nathan-drake-collection-listing-thumb-01-ps4-us-20may15

Den 7 Oktober udkommer ‘Uncharted – Nathan Drake collection’ som vi har anmeldt her på siden. Spillet indeholder de tre første titler af ‘Uncharted’ serien, som har fået et ordentlig spark i den gode retning hvad angår grafikken. De har løftet opgave til UG og med 1080p og 60frps er det en ren omgang lækkerier der bliver serveret. ‘Uncharted – Nathan Drake collection’ er en eksklusiv titel til Playstation 4.

13 Oktober

The-Witcher-3-Hearts-of-Stone-header

Den store og længe ventede ‘expansion pack’ til The Witcher III :Wild Hunt hedder ‘Hearts of Stone’ og er klar til download d. 13 Oktober. Her får man 10 timers extra spilletid samt at det inkludere et nyt system kaldet Runewords som skulle ændre måden man spiller på ret drastisk. Hver ‘Runeword’ giver karakteren nogle forskellige nye muligheder, så man kan gå til de nye opgaver med nogle forskellige strategier og taktikker. ‘Heart of Stone’ udkommer både til Playstation 4 og Xbox One.

20 Oktober

Guitar-Hero-Live

Så byder vi et kærkomment velkommen til endnu en udgivelse af serien Guitar Hero, nemlig ‘Guitar Hero Live’ som har været nogle år undervejs,men som virkelig har været et ambitiøst projekt. Der kommer en ny guitar til spillet, som skulle være meget mere realistisk at spille med. Det lyder og ser i hvert fald lovende ud. Spillet udkommer til Xbox One og Playstation 4 d. 20 Oktober.

jd2016-fb-share

Vi skal jo heller ikke snydes i år for endnu engang at stifte bekendtskab med Just Dance serien og ‘Just Dance 2016’ som er pakket med nye og gamle hits, for både store og små. Spillet udkommer både til Playstation 4 og Xbox One d.20 Oktober. Det skal jo lige med at spillet kræver henholdsvis et Kinect kamera til Xbox One og et Playstation kamera til Playstation 4 før det kan bruges fuldt ud.

23 Oktober

acs-gi-bg1-new

Den 23 Oktober er en dato som mange har ventet på med længsel. Det er bestemt heller ikke uden grund da det nye ‘Assasins Creed: Syndicate’ udkommer d. 23 Oktober. Spillet ser meget lovende ud og foregår i det gamle London. Der er en masse historiske undertoner og anekdoter i selve spillet som der plejer og det skulle blive en helt ny måde at spille Assasins Creed på. Det har fået megen opmærksomhed og det ser da også ret flot ud, når man kigger på trailers. Spillet udkommer både til Xbox One og Playstation 4.

27 Oktober

srozcgu-halo-5-can-master-chief-revive-cortana-in-guardians

Er man Xbox ejer, så er man nok ikke i tvivl om, at den 27 Oktober bliver en stor dag for rigtig mange Xbox One ejere. ‘Halo 5: Guardians’ udkommer d. 27 Oktober og det bliver et brag af en titel. Det var en af de største titler på E3 messen i år og det er ikke uden grund. Det ser afsindig flot ud og med en helt ny storyline med et ordentlig twist, så tror jeg godt at jeg kan garantere at ‘Halo 5:Guardians’  bliver et af året største udgivelser og en god kandidat til året spil. Spillet er jo som altid eksklusivt til Xbox One.

wallpapers_59995_2875_wrc-5-02-2875

For de rallygale og bilentusiaster udkommer ‘WRC5’ og d. 27 Oktober. Der er selvfølgelig et stykke vej op til Forza og Gran Turismo, men spillet er heller ikke lavet til at konkurrere med de titler. ‘WRC5’ er et actionfyldt racerspil med masser af flot grafik og en hulens masse udfordringer til lige. En titel som har været lidt overset de seneste år, men som faktisk er ret så underholdende. Spillet er eksklusivt til Playstation 4.

WWE-2K16

Sidst men ikke mindst så udkommer det nye ‘WWE 2K16’. Det action fyldte Wrestlingspil hvor det ganske simpelt går ud på, at man skal uddele nogen gedigne øretøver og kaste rundt med sin modstander, fra ringhjørne til ringhjørne. Det er blevet en ganske underholdende franchise med masser af sjov og spas, hvis man spiller flere imod hinanden. Spillet udkommer både til Xbox One og Playstation 4.

Det var lidt omkring nogle af de titler som udkommer her i Oktober. Vi håber her på redaktionen at i glæder jer til en dejlig Oktober måned med en masse guf til spille folket.