Årets første vinterdag er kommet, og den markerer starten på den længe ventede Ferie-ops 2024-event i World of Tanks-serien. Dette traditionelle og festlige overflødighedshorn lover intens action, fantastiske gaver og værdifulde in-game belønninger til spillere på PC, mobil og konsol. Denne sæsons spændende kampe leveres af den berømte britiske fodboldspiller og filmstjerne, Vinnie Jones. Han forlader rollen som julemandens håndhæver for en skarp ny position som kommandør i World of Tanks.

Ferie-ops 2024-eventet begynder den 1. december og løber til den 8. januar og giver en unik blanding af jule-tematiske aktiviteter, skræddersyet til hver platforms spillestil.

World of Tanks

1. december 2023 – 8. januar 2024

Spillerne vil kunne nyde en hyggelig og festlig atmosfære i deres ferielandsby, klar til deres egen udsmykning. Ved første besøg vil spillerne også få deres første gave: den helt nye tjekkoslovakiske premium Pzw.39 let kampvogn.

Vinnie Jones venter i hovedkvarteret for at give dig særlige missioner og opgaver. Ved fuldførelse kan kommandører åbne op for kendis-inspirerede belønninger, herunder tre eksklusive 2D-stile, mærker, inskriptioner med ikoniske replikker, og endda Vinnie Jones selv som kampvognskommandør med en eksklusiv voiceover. Men det er ikke alt, spillerne kan også se frem til et særligt Old Reliable-skin til Cobra-kampvognen, med hvert element designet efter dette års stjerne.

Prime Gaming-medlemmer kan forvente unikt indhold fra den berømte kommandør, inklusive 2 mærker, en medalje og den særlige Paradoks 2D-stil. Steam-spillere kan snuppe et 2D-mærke, som en særligt designet gave fra Vinnie.

World of Tanks Blitz

1. december – 20. december 2023

World of Tanks Blitz giver et udvalg af Ferie-ops-aktiviteter, herunder en kendis-opgave i 10 stadier med unikke samlerobjekter, avatarer, profilbaggrund, alt i Vinnie Jones’ stil. Det 10. stadie vil give den endelige belønning og den største gave under træet – “Final Argument”-tilbehørsstykket. Og hvad der er endnu bedre, spillerne kan deltage i julelodtrækningen om at blive den stolte ejer af Cobra-kampvognen med en legendarisk sløring.

World of Tanks Modern Armor

1. december 2023 – 8. januar 2024

Spillerne kan få dobbelt op på underholdning og belønninger i år, da de både kan give sig i kast med en individuel indtjenings-udfordring, samt Ferie-ops fællesskabs-eventet. Hver sti giver tonsvis af indhold, herunder tematiske kosmetiske ting, boostere, premium tid og den hårdtslående Charlemagne tunge kampvogn. De kan også få den eksklusive nye Old Reliable premium kampvogn, samt 2D- og 3D-kommandører med Vinnies særlige voiceover.

For mere information om Ferie-ops 2024-eventet, besøg: https://holidayops.wargaming.net/