Wargaming.net kunne fejre 20 års fødselsdag og samtidig kunne World of Tanks fejre 10 år. Så den free-2-play model som mange har fejet af bordet som tåbelig og uholdbar har vist at sig at være en stor succes. Det kræver den bliver lavet rigtigt og det har de fuldstændig styr på hos WG.

Lige denne gang så kiggede jeg forbi Kirill Peskov som Development Director på World of War Ships Legends. Det er konsol udgaven af World of WarShips som allerede nu er ude på PC. Selvom store dele af teknikken bag er den samme så skal der altid tilpasses så det passer at spille med en kontroller. Konsol spillere vil også gerne hurtigere i gang så der bliver 7 tiers mod de 10 på PC udgaven og nogle lidt mindre baner. Dermed bliver søslagende på omkring 8-9 minutter hvilket passer bedre til konsol spillerne. Progression systemet er også tilpasset så det er lettere at navigerer og anvende på konsol. Det kommer til Xbox og PlayStation i gang i 2019. Det build jeg spillede så lækkert ud. Der er lagt automatik ind i form af zoom når du sigter, progressivt bevægelse så du kan sigte præcist og en smule autoa-im for at kompensere for at et stick ikke er så nøjagtigt som en mus. Det giver en lækker og strømlinet oplevelse. Det er som jeg forventer fra wargaming.net en solid oplevelse og du kan spille alt det du ønsker uden at tage en krone op af lommen.

Wargaming.net’s serie tæller World of Tanks som så at sige skød det hele igang, World of War Ships og så World of War Planes. I forbindelse med World of War Planes så indgik Wargaming.net i et samarbejde med Iron Maiden og brugte bl.a. Aces High i en video. Bandet blev så begejstrede for Eddie som pilot, at de efterfølgende har brugt både video og en model af flyveren i forbindelse med koncerter. Nedenfor finder du en video hvor du 56 sekunder inde kan se flyveren på scenen. I WoWP kan du få Eddie som pilot. Der findes også hangar og andre ting i Iron Maiden og Eddie tema til WoWP.

;

Wargaming.net laver også forskellige tech demoer og denne gang havde de taget World of Tanks AR med. Det håber jeg og mange andre tabletop gamere bliver til et rigtigt spil. Super koncept som du kan se på videoklippet nedenfor. Check også billede nederst. Det under mere optimale forhold og det ligner nærmest et diorama.