Først blev vi begavet med en World of Final Fantasy demo, og nu kommer selve spillet, og det skal fejres.

Da spillet jo er udgivet, så bliver måden at fejre det på ganske som vi plejer. Vi fejre det nemlig med en udgivelses trailer til spillet.

Hvis du skal ud og have fingrene i denne titel, så kan du få den til Playstation 4 og Playstation Vita.

Forrige indlægDishonored 2 Cosplay vejledning
Næste indlægFarming Simulator 17 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)