Det var forventet at Project Scorpio fik annonceret en udgivelses dato og et rigtige navn. Navnet bliver Xbox One X (XOX), og navnet trækker dermed konsollen mere mod Windows 10 og PC platformen. Specifikationerne er som fortalt mange gange tidligere. Udgivelses datoen er 7. november til en pris på 3999 kroner.

Forza 7 udkommer 3. oktober og bliver som tidligere titler som Xbox Play Anywhere til både Windows 10 og Xbox. Det bliver med 700 biler og 30 forskellige områder. Det bliver i 4K med 60 fps på XOX.

State of Decay 2 udkommer en gang i 2018 og bliver som Forza både til Win 10 og Xbox. Den meget fine trailer får mig næsten til at glemme at det blev præsenteret sidste år på E3 hvor udgivelsen blev sat til sommeren 2017.

Playerunknown’s Battlegrounds kommer også til Xbox. Der er en masse titler som bliver kaldt en Launch Exclusive. Da Playerunknown’s Battlegrounds har mere end 3 millioner eksemplarer ude på PC så kan det være en konsol eksklusiv selvom det var noget uklart i annonceringen. I teksten i YouTube traileren står der Launch Exclusive.

Minecraft slipper vi heller ikke uden om og det mest spændende er muligheden for at spille på tværs af forskellige platforme.

Crackdown 3 bliver også Xbox Play Anywhere der udkommer 7. november. Mens Sea of Thieves nu er udskudt til 2018.

Gennem hele præsentationen bliver vist et udsnit af de mange Indie titler som bliver udgivet under ID@Xbox. Samtidig kommer der sidst på året bagud kompatibilitet for de originale Xbox spil.

Der blev afsluttet med EA kommende titel Anthem. Det er Bioware der står bag og det skulle blive et action RPG der fungerer som en live service lidt som det kendes fra Destiny. Indtil videre lyder det som om Anthem vil udkomme en gang i løbet af 2018 i det EA kalder deres 2019 regnskabsår. Det er kun dækket med en teaser trailer fra EA’s pressekonference. Afgjort det mest spændende der blev annonceret.

Det konkluderede den næsten 2 timer lange pressekonference. Der er selvfølgelig vist masser af titler som udgives på tværs af flere platforme og dem dækker vi under de enkelte studiers præsentationer.

Forrige indlægEA Play Highlights
Næste indlægTekken 7 anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.