Nu har vi en officiel tidshorisont for hvornår Microsoft udgiver Xbox Series X. Det er officielt og bekræftet at det bliver i November måned at vi begynder den næste generation af indenfor de nye konsoller. Men en bestemt dato og pris, er endnu uvist.

Med kun få måneder inden vi går ind i November, så er der stadig nogle spørgsmål der er ubesvaret. Hvad er prisen, hvilken dato har den udgivelse. Microsoft og Sony leger en vis form for “hvem giver sig først”. Ingen af de to giganter, har specifik info om deres kommende konsoller. Men nu har vi da en måned for Xbox Series X.

Begge konsoller, Xbox Series X og PlayStation 5, stod til udgivelse til Vinteren 2020. Men det at Xbox Series X nu har fået November som måneden for udgivelsen, kommer i kølvandet på udsættelsen af Halo Infinite, som ellers var en launch titel.

På trods af manglen på helt store spil, når Xbox Series X udgives, gør ikke Microsoft videre bekymret. De reklamere med at konsollen vil have “over 100 optimerede spil på Xbox Series X” inden 2020 er omme.

Så nu bliver det spændende at se hvad de næste måneder bringer.