Xenoblade Chronicles 3 til Nintendo Switch udkommer tidligere end forventet! Spillet blev oprindeligt annonceret til at udkomme i september 2022, men det udkommer nu den 29. juli 2022. I dette seneste bidrag til serien begiver spillerne sig ud på et episk eventyr, der fortæller en storslået historie med “livet” som det centrale tema og samtidig forbinder fremtidsudsigterne i de to tidligere hovedspil Xenoblade Chronicles-serien.

Spillerne indtager rollerne som hovedpersonerne Noah og Mio midt i urolighederne mellem de to nationer, Keves og Agnus. Seks figurer fra disse nationer slår sig sammen for at finde sandheden bag urolighederne og drager mod landet Swordsmarch.

Den nye trailer Xenoblade Chronicles 3 lanceres den 29. juli! (Nintendo Switch) afslører årsagen til gruppens rejse til Aionios, en enorm og fantastisk naturverden, og afslører desuden nye detaljer om kampsystemet:

  • Kæmp med op til syv figurer: Ligesom i de tidligere Xenoblade Chronicles-spil starter kampene med, at man står over for fjender direkte på banen. Spillerne kan styre Noahs gruppe på seks personer samt flere figurer, som de møder i løbet af eventyret. Hver figur har sin egen rolle i kampen, hvilket giver mulighed for forskellige strategier.
  • Klasseskift: Noah er en Swordfighter, der specialiserer sig i angreb på nært hold, mens Mio er en Zephyr, der tiltrækker fjendens opmærksomhed, mens han undgår deres angreb. Således har hver figur sin egen klasse med hver deres styrker. Når spillerne kommer videre i eventyret, kan de ændre figurernes klasser og skabe et skræddersyet team.
  • Nyt Interlink-system: Hvert af tag-team-parrene, Noah og Mio, Lanz og Sena, Eunie og Taion kan gøre brug af Interlink-systemet, hvis visse betingelser er opfyldt. De vil så samle sig til en såkaldt Ouroboros. Hver Ouroboros har sit eget stærke ”move set”, der kan vise sig afgørende for at vinde en kamp.

En Collector’s Edition af spillet vil være tilgængelig eksklusivt i My Nintendo Store, indeholdende kunstværker fra Masatsugu Saito, en hardcover-kunstbog i farver med over 250 sider og en steelbook til spilkortet. Flere detaljer om Collector’s Edition følger.