ADATA Technology præsenterer XPG SPECTRIX D80, verdens første DDR4-hukommelsesmoduler med RGB-belysning og vand/luft-hybridkøling. ADATA XPG fremviste på CES 2018 en prototype på vandkølede hukommelsesmoduler, og med XPG SPECTRIX D80 er drømmen gjort til virkelighed i et design der ikke blot holder vand – det stråler. Takket være væskekøling, køleelementer af aluminium og varmeledende materiale på printkortet leverer SPECTRIX D80 en uovertruffen kombination af ydeevne og køleegenskaber.

Vand/luft-baseret hybridkøling

SPECTRIX D80 har et væskekammer i toppen, der indeholder en ikke elektrisk ledende væske med et lavt fordampningspunkt. Kombineret med et køleelement og varmeledende materiale på printkortet, leder den varmen væk på effektiv vis. Takket være programmerbar RGB-belysning er kølevæsken ikke blot funktionel, men også visuelt imponerende. Belysningen kan programmeres frit mht. mønstre, pulseringsfrekvens, lysintensitet osv. via ADATAs RGB Sync-app (eller software til kontrol af belysning fra bundkortfabrikanten).

Kraftfulde og pålidelige

SPECTRIX D80 er skabt til gamere, pc-entusiaster og overclockere, hvilket understreges af et bredt frekvensspektrum fra 2666 MHz til 5000 MHz på såvel Intel X299 2666-MHz platformen som AMDs AM4/Ryzen-platforme. Faste konfigurationer med Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 gør overclockingen til en leg – slut med at bøvle med små justeringer i BIOS.

Komponenterne i SPECTRIX D80 er udvalgt nøje for at sikre maksimal stabilitet og holdbarhed på lang sigt, og et 10-lags printkort forbedrer signaloverførslen og stabiliteten, selv ved høje hastigheder og belastning. og lige som alle andre ADATA- og XPG-hukommelsesmoduler, er SPECTRIX D41 dækket af en livsvarig garanti.

Om XPG

Xtreme Performance Gear (XPG) er et ADATA Technology-brand af højtydende PC-hardware. XPG-produkter skiller sig ud ved at overgå de strenge krav i ADATA A+ testmetodikken. Dermed er de garanter for de højeste standarder mht. stabilitet og ydeevne. XPG giver gamere, entusiaster og overclockere en ekstraordinær oplevelse med sømmet i bund takket være avanceret teknologi og iøjnefaldende design, der har vundet prestigefyldte priser verden over – heriblandt Good Design-priser fra Japan og Taiwan Excellence Gold-priser fra Taiwan. ADATA XPG-produkter er anerkendt af overclockere og verdenskendte professionelle gamere som nødvendige redskaber til at opnå sejr. Få mere at vide på www.xpg.com.