Nogle anmeldelser er vanskeligere end andre og Xtorm’s AM121 Evoke Solar Charger har været en af de svære. Det har selvfølgelig noget at gøre med den omskiftelige danske sommer og ikke produktet i sig selv. Som det fremgår af navnet er det er powerbank med solceller. Det er produkter hvor Xtorm har et bredt udvalg og meget erfaring på området. Det er nu lykkes at komme hele vejen rundt om den lille fætter.

Det er som udgangspunkt en power bank med en kapacitet på 10.000 mAh, med den sædvanlige mikro USB til at lade power banken og to USB porte. De to porte leverer 5V/2.1A hvilket svarer til det som kræves for at oplade en tablet, mens telefoner fint lades på en time eller to med 5V/1A. Gider du ikke teknik så er det tilstrækkeligt at vide power banken kan lade en tablet og en telefon fire gange får den løber tør.

Det smarte er så at den indeholder et 4,5 Watt’s solpanel som kan benyttes til at lade power banken mens du selv steger i solen. Selv på vores breddegrader så får du ca. opladet power banken 50% hvis du er ude fra omkring kl. 10 til kl. 17. Så to dage på stranden og du har en fuldt opladet power bank. Det behøver faktisk ikke at være skyfrit for den lader via UV stråling. Det betyder så også at den ikke lader hvis den står i et vindue. Der er en lille lampe på bagsiden som viser om solpanelet lader power banken. Hvis du er helt i panik så husk at alle Xtorm power banks leveres opladede så den er helt klar til brug.

Jeg har så været nødt til at efterlade den stakkels Evoke Solar Charger ude i haven uden opsyn. Heldigvis er den IPX4 stænk godkendt. Der findes fra IPX0 ingen beskyttelse til IPX8 hvor produktet kan overleve at bliver nedsænket i vand. IPX4 produkter holder til at blive oversprøjtet med vand på alle sider i 5 minutter uden at tage skade. Xtorm’s Evoke Solar Charger er robust uden at være klodset og til en tur på stranden eller tilsvarende er den tilstrækkeligt beskyttet til de fleste.

Lediggang er roden til alt ondt så da solen ikke var samarbejdsvillig så begyndte jeg at torturer den lille dims. Jeg ville se hvor effektiv batteriet var så afladede batteriet kraftigt med en modsat i en olie spand og målte spændingen over modstanden. Så tager jeg tid fra jeg tilslutter modstanden til spændingen er droppet under de 5 volt som skal bruges for at lade en enhed. Det giver muligheden for at regne ud hvor effektiv batteriet er. Uden at have lavet mange målinger rammer jeg lidt over 90% hvilket er flot.

Xtorm’s AM121 Evoke Solar Charger er et produkt der leverer varen både som 10.000 mAh power bank og som soloplader. Det har et af de bedst ydende solpaneler og et godt batteri. Robust uden at være klodset og den eneste ulempe jeg kan finde er at indikatoren om at solpanelet lader findes på bagsiden.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayerUnknown’s Battlegrounds patch notes
Næste indlægGhost Recon Wildlands får en ny gratis DLC
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
xtorms-am121-evoke-solar-charger-anmeldelseXtorm’s AM121 Evoke Solar Charger er et produkt der leverer varen både som 10.000 mAh power bank og som soloplader. Det har et af de bedst ydende solpaneler og et godt batteri. Robust uden at være klodset og den eneste ulempe jeg kan finde er at indikatoren om at solpanelet lader findes på bagsiden.