DC FanDome finder sted denne weekend og her er spækket med annonceringer af både film, tv-serier og spil fra DC universet. En helt bestemt film har taget meget opmærksomhed, og har gjort det i mange måneder. Zack Snyder’s Justice League har uden tvivl fyldt meget indenfor det seneste år og med god grund. Nu har vi endelig en trailer (nederst i artiklen) og lidt info omkring filmens format, når den kommer i 2021.

Justice League filmen som udkom tilbage i 2017, fik ikke nogen stor succes. Filmen var rodet og det skyldes mest af alt de begivenheder der fandt sted, både bag kulisserne og inde hos Warner Brothers selv. Filminstruktøren Zack Snyder, som stod bag både Man of Steel og Batman v Superman: Dawn of Justice, skulle også instruere filmen Justice League.

Men da man nåede ind i produktionen af filmen, skete der en familietragedie for Zack Snyder og han måtte træde tilbage fra instruktør rollen. Hans vision for filmen var klar og studiet havde en retning for filmen. Men hurtig ændrede filmen tone og efter Joss Whedon (The Avengers, Firefly) skulle instruere filmen istedet, var det ikke længere Zack Snyders vision.

Filmen blev produceret og udkom til meget kritik fra anmeldere og fans af DC’s superhelte. Årene gik og rygterne om at filmens oprindelige optagelser og en decideret anden version af filmen lå gemt et eller andet sted, fik fans på internettet til at stå sammen. Snart opstod hashtagget #ReleaseTheSnyderCut og det medførte kæmpe opbakning fra fans, skuespillere og andre folk i filmindustrien.

Vi spoler frem til i dag, og nu har vi den første trailer fra Zack Snyder’s Justice League film. Filmen udkommer eksklusivt på HBO Max, som i skrivende stund ikke er tilgængelig i Danmark. Hvornår HBO Max kommer til Skandinavien vides ikke.

Filmen bliver delt op i 4 dele, der hver er én time lang. Det er altså 4 timers Justice League. Under DC FanDome eventet, kunne Zack Snyder også fortælle at hvis man befinder sig steder, hvor HBO Max ikke findes eller kommer til at være tilgængelig, så arbejdes der på en fysisk udgave af filmen eller anden måde hvorpå endnu flere kan se den. Her vil de få alle 4 dele, sat sammen til én lang film.

Zack Snyder’s Justice League kommer til at være meget anderledes i forhold til da filmen udkom i 2017. Der vil være masser af nyt materiale, nye scener, karakter historie og meget mere inkluderet i Zack Snyders klip af filmen. Vi glæder os og ser frem til at se filmen når den udkommer i 2021.