Så er det tid til, vi skal ud i den store verden og slå løs på alt der rører sig. For nu er det nemlig tid til at kigge nærmere, på en beat em up titel ved navn Zheros, som tager os med ud i galaksen og lover en masse tæsk til fjenderne. Spillet findes på Playstation 4, Xbox One og PC. Det er sidst nævnte platform vi har spillet det på.

Vi starter ud med et ”bredt” karakter valg hvor vi kan vælge imellem Captain Dorian og Mike, som skal ud og redde galaksen.

zheroskarakterer

Når vi kommer ud på vores første missioner, og vi har fået prøvet dem lidt af, så finder vi desværre allerede ud af, at der sådan set ingen forskel er på dem. Eller jo det er der for Mike er lidt langsommere end Dorian, men så er han mere hårdtslående. Så vi vælger hermed vores hårdslående ven, og begiver os ud for at redde galaksen.

Kontrollen af de 2 karakterer kommer man hurtigt og nemt ind i, for den er lige til højrebenet, hvordan det skal spilles. Man kan ikke det vilde i starten, men når man har spillet lidt, så kommer der stille og roligt nye comboer at opnå, og derved også mere at spille for.

Spillet er lidt af den type, der gør at du bare skal ligge hjernen på hylden, og derefter bare spille der ud af, og nyde turen. For spillet byder ikke så meget på nytænkning, men derimod et fast gameplay med en del gode og underholdende kampe.

zheros3

Zheros er et spil som er lavet af en af de mindre udviklere, men det kan man ikke mærke når man tager den grafiske del. For spillet er faktisk ret flot. Det er ikke en grafisk man siger WOW til, men det er ret flot at se på, og man nyder grafikken i spillet.

Spillet kører flydende, og det har en del at sige i de spil. Man mærker ikke at det er en af de billige titler man sidder med her, for det kører som man kunne ønske det. Og det er lige meget om du spiller det i fuld skærm, eller i windowed som er vores foretrukne til dette spil.

Du kan selvfølgelig bruge tastatur i spillet, men det fungerer ikke vildt godt. Men har du der imod en controller til PC, så vil det være at foretrække. Vi har brugt en USB controller til Xbox 360, og den er som skabt til spillet.

zheros2

Man kommer på sin færd der ud af, hurtigt til at finde ud af, at det måske til tider kan være lidt svært at slå de store horder af fjender, men det er der råd for. Der er nemlig lavet en Co-Op mulighed i spillet, så man kan spille det med en ven, og så bliver det hurtigt nemmere.

Vi kan så undres over, at spillets Co-Op del, kun er lokalt, og ikke lavet som multiplayer, for det ville åbne op for mange flere muligheder. Vi skriver trods alt 2016, så muligheden skulle nok være der, for folk spiller mest online sammen frem for at sidde hjemme hos hinanden.

Som helhed har Zheros desværre ikke vildt meget at byde på, men hvis man skal se på hvor stort spillet er kontra prisen, så har spillet det at byde på man betaler for. Spillet ligger i den billige ende på alle platformne, og er det prisen der er afgørende er Zheros en god titel at få fingrene i.

zheros4

Zheros er samlet set et spil som er et køb værd. Specielt hvis du er til de spil hvor man bare skal slå en masse og nyde turen. Det er ikke en must have titel, men en god titel at have i sin samlig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFinal Fantasy XI´s konsolservere er lukket ned
Næste indlægOverwatch animations kortfilmen Alive
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
zheros-anmeldelseZheros er samlet set et spil som er et køb værd. Specielt hvis du er til de spil hvor man bare skal slå en masse og nyde turen. Det er ikke en must have titel, men en god titel at have i sin samlig.